Mam pytanko: czy ktoś miałby taką możliwość nagrania odcinków Córek McLeoda które polecą w TVP2? bo ja poszukuję na DVD lecz niestety nigdzie nie mogę znaleźć! Proszę odpowiedź. Bardzo mi na tym zależy
Pozdrawiam
Bardzo proszę jeśli ma ktoś taką możliwość nagrania to niech nagrywa a potem niech napisze na forum! Bardzo mi na tym zależy. Czekam na wasze odpowiedzi.
zgadzam się z tobą :) ale niestety ja niemam takiej możliiość nagrania teo ale bardzo chętnie poczekam na odc w necie :)
Hej wszystkim, ja uwielbiam ten serial i mam odcinki na płytkach z lektorrem. Odcinki posiadam wszystkie do śmierci Claire,ale nie wiem jak się wrzuca na net i nie mam za bardzo czasu na to.
Mam chyba 11 płyt po kilka odcinków na płytkach.
Pozdrawiam.
poczekaj bo ja mam 12 lat dopiero i jeszcze takich żeczy niewiem ale mój brat ci potem napisze bo ma dzisiaj rwklekcje :)
a ty prue h wchodziłam na twój profil i powiem ci szczerze że
lubimy te same filmy szkoła czarownic np: bardzo fajny kiedyś w niedziele lecia na dwójce o 21:30 chyba dr.Quinn też bardzo lubię leciały kiedyś rano i po 15 siódme niebo to tak 45% na 100% czarodziejki lubiałam ale tylko te z prue masz może gg to se poklikamy ???
hej sisters halliwell pisałaś ze masz płytki z córkami mcleoda mogłabys jakos sie skontaktowac chetnie bym kupiła płytki z odcinkami 1,2, i 3 serii. moje gg 10332987
Super, że masz serial na płytkach. Jak możemy się skontaktować?
Bardzo na tym zależy. Bardzo proszę!!
Witam ja od nie dawna oglądam ten serial ale uwiódł mnie:) bardzo lubię ten serial. I bardzo zależało by mi na tym żeby go mieć na płytkach. Dlatego chciałam się zapytać o kontakt do osoby która posiada ten serial :) i ewentualne do gadanie się lub porozmawianie :) pozdrawiam
Tu można znależć linki, tylko trzeba się zarejestrować.
www.australia-tv.info/viewforum.php?f=13
też bym prosił osoby które mają wszystkie odcinki (mi zależy na serii 1,2ipołowy 3 )i chcą je wrzuci na neta niech na piszą tutaj jeśli ktoś nie będzie wiedział jak to wszystko wyjaśnię :)
ja też bardzo prosze osoby które maja odcinki 1, 2 i 3 seri z napisami albo lektorem pl moge nawet zapłacić za te płytki. mój gg 10332987 prosze o kontakt
ja tez bym prosił kontakt jak ktoś ma wszystkie sezony w jerzyku polskim (gg 5970096)
Dajcie mi spokój. Nie bedę przegrywać żadnych odcinków, nie piszcie do mnie.
Serial uwielbiam, ale nagrywam go dla Siebie nie zaraz dla całego filmwebu. Z resztą są wakacje i odcinki leciały od początku więc można było oglądać. GG nieaktualne.
LOL ales dowali ... hahah to co ze są wakacje zgrac samego lektora to raptem tyle co odcinek trwa. Jestes żałosna !!!!!!1
szkoda ze niechcesz pomóc.... chyba niejestes prawdziwa fanka bo bys wiedziała jak bardzo ktos chce obejrzec serial, pozatym piszesz ze moglismy sobie obejrzec ale nie wszyscy maja dostep zeby obejrzec a pozatym teraz leca dalsze serie a mi chodzi o 1,2, i 3 przemysl moze jednak bys chciała odsprzedac to co masz nagrane, przeciez niechce za darmo
Taa nic nie mam. To po co do mnie pisali.
Z resztą kto by siedział i przegrywał 81 odcinków po 40 cos minut dla każdego. Zwłaszcza że pracuje od 7 00 do 15 00. A i tak wogole to za prąd też się płaci więcej jak się przegrywa bo to non stop chodzi wtedy.
Jak jesteście tacy mądrzy i macie czas to kucie sobie sprzet sami nagrywajcie i przegrywajcie kazdemu kto do Was napisze mądrale.
Ciekawa jestem czy by wszyscy otrzymali odcinki.
jezuuu przegraj jednej osobie a dalej sobie poradzimy :) a z tym prądem nie wyjeżdzaj tak bo wiecej siedziesz na n-k niz bys to nagrywała hahaha
no własnie przegraj chociaż jednej osobie a dalej już damy rade;) zrób to prosze.... jeśli sie zdecydujesz to napisz na gg nr mój to 10332987, wtedy sie dogadamy ile chcesz za płytki i przegranie.
Śledzę ten wątek i coraz szerzej otwieram oczy ;)
Nic do nikogo nie mam, ale aż cisną mi się słowa by je wypowiedzieć...
Pytasz po co do Ciebie pisali ludzie? Odpowiedź jest oczywista... skoro ogłosiłaś na forum, że nagrywasz sobie odcinki ich ulubionego serialu, to większości wydawało się oczywistością, że skoro się tym chwalisz, to nie zrobisz problemu żeby przekazać choć kilku osobom to co masz...
Rozumiem, że pracujesz, wracasz późno do domu i nic Ci się już nie chce a tu na gg wyskakuje nagle milion próśb o to samo: o przegranie i przesłanie odcinków MD w różne strony Polski... racjonalnie rzecz biorąc mogłaś się tego spodziewać po swoim ogłoszeniu i chciałoby się rzec jak moja ulubiona Yzma: "trzeba było o tym pomyśleć zanim..." napisałaś na forum gdzie zaglądają przede wszystkim fani tego serialu. Nie denerwuj się tymi prośbami, bo to naturalna kolej rzeczy, fajnie by było gdybyś choć jednej osobie przegrała te odcinki i posłała je w świat.. myślę, że potem już nie miałabyś nieprzyjemności z tego tytułu, że odmawiasz każdemu fanowi MD. Po prostu przerzuć na kogoś innego ten stres i pozbądź się go :) A odcinki zawsze Ci zostaną... plus oczywiście wdzięczność innych ludzi, którzy pewnie tak samo jak Ty kochają ten serial :)
A nerwy są niepotrzebne, spokojnie ludziki, damy radę :)
Pozdrawiam wszystkich wakacyjnie :)
ja również śledzę wątek tej coraz nie sympatycznej wymiany zdań. Haruka ma racje. Ja również jestem wielka fanką tego serialu :) bardzo chciałabym też mieć ten serial na płytkach ale nikt nie ma, a jak ktoś ma to nie chce się podzielić :( szkoda.
Ale apeluje bardzo grzecznie żeby osoba która ma ten serial podała komuś dalej a my fani serialu sobie jakoś poradzimy i myślę że ten problem można jakoś rozwiązać :)
pozdrawiam pełna optymizmu z nadzieją na porozumienie :)