PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Proszę czy ktos z was moze mi napisać co sie dokładnie stało z córką Clarie Charlotte po jej śmierci ?? z kim bedzie ?? i cała jej historie??? jak najwuięcej bardzo prosze :)

jutek707

Hej
Charlotta po śmierci Clair opiekowała sie Tess i Alex, ale Peter Jonson dowiedzial sie o niej i wszczal sprawe o ojcostwo.
Tess natomiast nie chciala jej oddac ale pozniej zmienila zdanie i oddala ja peterowi bo nie chciala zeby charlotta wychowywala sie bez przyrodnich siostr tak samo jak tess wychowywala sie bez clair.
Ale pozniej charlotta odwiedzala w niektorych odcinkach alexa i tess dopoki ta nie wyjechala z nickiem z drovers.
Pozdrawiam.

Regan_McLeod

dzięki :) szczerze miałam nadziej że Charlotta wkońcu wróci do Alexa i on bedzie sie nią opiekował i zostanie w drovers na zawsze :/ no ale cóż :/ jak ktos moze to naposzcie jeszcze ;) a i takie małe pytanko czy zaraz po urodzeniu Charlotte Clarie powiadomi Petera?? Czy on przyjedzie zobaczyć córke czy dopiero jak ona jest wieksza i chce ją zabrac?????

jutek707

Clair powiadomi Petera, ale Peter najpierw nie bedzie chyba chcial jej znac. Dopiero pozniej przyjedzie do drovers w trakcie chrzcin Charlotty i bedzie chcial ja zobaczyc, ale chyba clair sie nie zgodzi. Dopiero Tess po smierci Clair jak odda Charlotte Peterowi.

jutek707

A to Tess jednak będzie z Nickiem ? A co z Jodi weźmie ślub z tym Włochem czy też się coś pokomplikuje ?:>

agata_51

Jodi ucieknie w trakcie skladania podpisow, Alberto natychmiast po tym wyjedzie do Wloch.

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

wielka szkoda :( Alberto jest super, a Jodi sama nie wie czego chce. Nie lubie tej postaci w serialu. I w ogóle szkoda, że serial tak bardzo się skomplikuje. Aha, a śmieć Bricka to prawdziwy skandal!