hej jestem załamana po śmierci Claire i ciągle płacze nie mogę się pozbierac i nikt mnie nie rozumie bo koleżanki nie oglądają tego serialu mam pytanie niedługo wakacje się skończą a ja chodzę do szkoły i martwię się że jeżeli odcinki będą o godzinie 14,30 to nie będę mogła ich oglądac czy ktoś wie o której godzinie będę leciec odcinki we wrześniu czy bez zmian o 14,30???? z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich którzy kochają ten serial i cieszę się że są tacy którzy mnie rozumieją bo tylko na tym forum mnie rozumiecie bo inni moi znajomi się śmieją że płaczę przez film
Ja mam to samo;)
W roku szkolnym serial leciał o 16 ileś czy tam o 17;p więc myslę, że po wakacjach znowu będzie lecial o tej godzinie:)
Właśnie też się zastanawiam. czy zmienią. Mam przynajmniej taką nadziejęę ...... Bo kiedys lecial tez o 12. a na forum wyczytalam ze w tamtym roku fani pisali do tvp aby zmieniono godzinę.. wiec moze warto ich uprzedzic i zapytac. a jesli odpowiedz bedzie negatywna, to wyslac duzo takich maili do nich, aby cos zrobili w tym kierunku .. ;-)))
z tego co mi wiadomo to w tamtym roku było tylko 3 serie
w tym roku będzie tylko 4 bo tylko na tyle Tvp wykupiło licencje
co do pomysłu o zmianie godziny emisji... hmmm powiem tak 4 seria skończy sie pewnie na koniec sierpnia ale można napisać do nich żeby od np Października zaczęli powtarzać od początku córki ale w poźnijeszych godzinach np 19 (większa oglądalność) i może jak będzie więcej ludzi oglądać to może wykupią licencje na pozostałe odcinki :) jak zna ktoś adres na jaki można pisać do Tvp to proszę podać razem obmyślimy jakieś argumenty i może będziemy oglądać córki od nowa
Swietnie by było gdy tvp kupiło wszystkie seriie. Ja ogladałam wszystkie ostatnia jest najgorsza za dużo nowych postaci a przy serialu trzyma tylko Stevie bo zastanawiamy sie jak sobie da rade bez Alexa. Gdyby Tvp kupiła wszystkie seriie i dali dobra pore emisji to napewno była by ogladalność serial miał świtna ogladalność na świecie. A Jest inny i ciekawy.
Oj gdyby tak puścili powtórki od początku. Nie oglądałam tego filmu od poczatku i teraz tego bardzo zaluje bo to taka perelka na tv ze szok no i najlepiej jakby ten film byl o 18. Bo ja chodze na dwie zmiany do gim i dwa dni w tyg. wracam o 17. I ciesze sie ze jestescie bo moich lez i przejecia tzm filmem tez nikt nie rozumie. Czy jest sens ogladac dalsze serie bez ulubionych aktorow. Nie jestem tego pewna!
Pozdrawiam
wiesz co nie martw się że wszyscy się śmieją że płaczesz z powodu filmu bo ja też byłam okropnie załamana tak jakbym ją znała od dzieckaa i była kimś z mojej rodziny ::::) I apeluje do wszystkich nie zmieniajcie poglądów z powodu głupich kolegów ze szkoły i pamiętajcie my jesteśmy wyjątkowi i mamy uczucia Zawsze będziemy jedną rodziną :):):):):!!!!!Pozdrawiam wszystkich fanów:)