PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Cześć, ostatnio troszkę szperałam w necie i znalazłam kilka ciekawostek dotyczących serialu, a w zasadzie ostatniej serii. Z pewnością nie planowano uśmiercać Alexa. Miał on wrócić do Nicka i Tess i razem z nimi pojawić się w ostatnim odcinku. W finałowym odcinku miała wystąpić również Michala Banas (Kate). Nie podano dlaczego zmieniono jednak plany.

Pewnie aktorzy nie chcieli. Ale super, że w ostatnim odcinku pojawiły się Jodi i Meg:)

Claire_7

Ciekawe jak wtedy wyglądałoby zakończenie.

Claire_7

Też jestem ciekawa. Fajnie byłoby zobaczyć Tess:) i naturalnie gdyby żył Alex to twoje zakończenie miałoby jakieś szanse:):)

Claire_7

Super by było gdyby w ostatnim odcinku pojawiły się wszystkie postacie, naturalnie te które żyją.

Claire_7

I duchy tych, którzy nie żyją.:):):)<mrocznie>

Claire_7

Taaaa i na dodatek dobra wróżka, która może przywrócić dwie osoby.

Claire_7

Żeby nikt się nie pokapował, że chodzi tylko o Alexa i Claire to niech będzie że ta wróżka przywróci trzy osoby:):)

Claire_7

Widzę, że świetnie się bawicie wymyślając zakończenie. Mam nadzieję, ze fajnie rozwiniecie akcje. Znając was to będzie super:) z największą przyjemnością poczytam co wymyśliłyście. Wow dawno już nic nie pisałyście razem. A z tego co pamiętam to macie podobne zdanie co do wielu spraw dotyczących serialu.

CTJMBAN

W zasadzie to nie planowałyśmy nic pisać. To samo jakoś tak wyszło. Ale może faktycznie postaramy się. Co Ty na to Claire_7?????

marttusia1101

Spoko:) ale skoro już ta wróżka przywróciła trzy postacie to kto jest tą trzecią? Bo wiadomo że na pewno Claire i Alex:):) no właśnie i kto jeszcze..............

Claire_7

Jeżeli już to „dobra” wróżka. A może niech będą tylko te dwie postacie:)

Claire_7

Ewentualnie Brick lub Harry. No bo przywracać Jack'a to chyba przesada.

Claire_7

Dobra niech będzie Brick:) ale trzeba będzie teraz wymyślić coś z Becky <myśli>

Claire_7

Ale gdyby tak to był Harry to akcja na pewno by była bardzo ciekawa ;)
A tak: Becky ma Jake'a i tu nagle wyskakuje Brick: "kochanie, wróciłem!" i narobi moresu w całej historii... trzeba by mu poszukać jakiejś fajnej kobietki zamiast Becky... no i pociągnąć historię tak, by stali się dobrymi kumplami, tzn. Brick i Jake...
A Harry mógłby trochę namieszać w otoczeniu Drovers Run... ;)

Claire_7

W sumie to może faktycznie: czary mary do serialu wraca Harry:)

Claire_7

Fajnie i teraz Claire i Alex są razem, a Stevie sobie odeszła gdzieś daleko i dała im spokój. Pa pa jakoś nie specjalnie będę się smuciła z tego powodu, chociaż nic do niej nie mam:):)

Claire_7

No właśnie, ze oni tak od razu nie mogą być ze sobą. I jak powrócił Alex to bardzo chciał być z Claire ale wiedział że powinien zostać ze swoją żoną i synkiem. Ale on nie był z nimi tylko z poczucia obowiązku, bo przecież kiedy żenił się ze Stevie to musiał ją kochać.
Co do Stevie to w zasadzie fajna osoba. Na początku nie przepadałam za nią ale z biegiem odcinków przekonałam się do niej. W ósmym sezonie po śmierci Alexa to już nie wyobrażałam sobie serialu bez niej. Podobała mi się jej postawa również w ostatnim odcinku. Z pewnością nie zastąpiła nigdy Claire ale walczyła o Drovers Run ocalając tym samym pamięć o osobach, do których należała ta ziemia, i którzy ciężko tam pracowali.

Claire_7

Hmmm w sumie to nigdy nie myślałam tak o Stevie. Oczywiście to nie zmieni tego że jest mi obojętna. Ale faktycznie masz racje, bo gdyby Drovers upadło to z pewnością zapomniano by o głównych właścicielach tej ziemi, którzy już umarli. Może lepiej Ty marttusia1101 napisz to co się wydarzyło po przywróceniu tych bohaterów. Mi nie najlepiej to wychodzi:] z pewnością opiszesz to świetnie.

Claire_7

Chyba nie ma co wymyślać kolejnego zakończenia jeżeli Claire i Alex mają być razem. Bo trudno wymyślić coś nowego. Więc niech może zostanie tak jak kiedyś było(druga część opowiadania o powrocie Claire kiedy Alex jeszcze żył), że najpierw Alex jest ze Stevie jakiś czas, a później uświadamiają sobie z Claire, że nie mogą żyć bez siebie. Ale na pewno można wymyślić co dalej działo się w Drovers:] wykorzystać powrót Harrego, itd.

ocenił(a) serial na 10
marttusia1101

Do stevi trzeba sie przyzwyczić. Ja też tak uważam walczyła o drovers i nigdy nie stała sie zastepstwem Claire. co do ostatniego odcinka miło by było gdyby tess i nick wrócili. Ale dobrze ze chociaż Jodi to dla mnie było miłe zaskoczenie. A szczerze ten ostatni odcinek był fajny mimo iż ta ostatnia seria była troche zakrecona. Ogladałam ja tylko bo byłam ciekawa Stevie jak sobie da rade bez Alexa.

ocenił(a) serial na 10
asia2044

Ej a ty w telewizji oglądałaś czy n necie bo jak na necie to daj mi link plis bo chętnie bym oglądła:)

ocenił(a) serial na 10
Angelika963

Ja w telewizji na Hallamrku teraz bedzie od poniedziałku ostatnia sreia 8 o 11. Ale na oficjalnej stronie serialu sa wszystkie odciniki i takie fajne filmiki np skróty ulubionych momoentów.
www.video.ninemsn.com.au
Na tej stronie znajdziesz fajne filmy polecam