PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Drowers Run

ocenił(a) serial na 10

A kto zostanie w następnych sezonach w Drovers Run ???

ocenił(a) serial na 9
Angelika963

Nie wiem dokładnie.
Tess odejdzie w 6.
Meg nie wiem w którym:p
Jodi w 7:P
Nick tez w 6:P
Alex umiera w 8;p

ocenił(a) serial na 10
_Hope

Meg w czwartym chyba. Wyjadą z Terrym.

Zostanie Stevie i to ona będzie główną bohaterką.
Dave wróci, potem będzie się dużo motał, aż w końcu wyjedzie do Afryki.
W ogóle to namnoży się tych bohaterów jak królików. Alex będzie miał w sumie jeszcze czwórkę rodzeństwa, pojawi się zatrzęsienie panien McLeod, wszystkie oprócz Jodi będą kuzynkami Claire i Tess, do tego jeszcze żona Alexa- Fiona, przyjaciółka ze szkoły Jodi - Kate i mnóstwo innych, których już nie rozróżniam.

ocenił(a) serial na 10
Madialene

Tess wyjedzie z Nickiem , bedzie jej cieżko ale zostawi ranczo Jodi i Stevie. Jodi wydorośleje, znajdzie prawdziwa miłość. I podobnie jak Tess bedzie musiała wybierać. Zostawi Drovers Stevi i Regan. Najgorsz jest ostatnia seria głupio że po tylku przejściach Alex ginie, wreszcie był szcześliwy. Mam nadzieje że dwójka kupi wszystkie serie. Bo warto obeejrzeć ten film

Angelika963

Uściślając:
Tess odejdzie w 6.
Meg razem z Terry'm też w 6,ale Meg zjawi się jeszcze na chwilę w sezonie 7 i 8.
Jodi w 7,ale pojawi się w ostatnim odcinku.
Nick tez w 6.
Alex umiera w 8.
Harry ginie w 6.
Dave odejdzie w 6.
Regan w 7.

Rzeczywiście pojawi się sporo nowych bohaterów.Pojawią się córki Hugh(brat Jacka McLeod): Regan,Jasmine i Grace.Będzie Kate-najlepsza koleżanka Jodi,Tayler,Marcus,Moira,Riley,Patrick(brat Dave'a),Ashleigh,Ingrid,Fiona,Phil Rakich,Matt Bosnich.I wielu,wielu innych.Najbardziej przesadzili z tymi kuzynkami Claire i Tess.Wygląda to tak jakby na siłę próbowali uzasadnić,że po odejściu głównych bohaterek tytuł serialu nadal ma sens i wymyślili brata Jacka i jego córki.

ocenił(a) serial na 10
orphe

Meg w szóstym? Myślałam, że wcześniej, jak Jodi się dowie, że jest McLeod i się pokłócą.

tak, zgadzam się. Tym bardziej, że wcześniej nie było o nich ani słowa, a tu nagle się pojawiają i jedna z nich che przejąć Drovers, bo "jej się bardziej należy". Idiotyzm.

Madialene

Hahaha! Okaże się, że Jodi, jest córką McLeoda?! Żartujecie?!

Jak to prawda, to strasznie śmieszne :D :D.

Ale wymyślili. Tak autentycznie miała tego Ojca, który przyjechał i odjechał...

Ku*wa... Teraz to już nie wiem. Moda na sukces? :D :D

gggosia4

Ponaglam pytanie... :D :D

<za krótki tekst>