Niestety dzisiaj (26 sierpnia, czwartek) nie mogłam obejrzeć Córek. Widziałam tylko ostatnią sekundę i później napisy końcowe. :)
Czy mogłabym prosić o jakieś streszczenie? Bo to na TVP2 mi nie wystarcza. :)
Z góry dziękuję. Pozdrawiam. ;)
O ten mi chodzi. :) Mówiłam o tym, że opis na stronie www.tvp2.pl mi nie wystarcza. :) Jeślibyś mogła, to napisz, proszę. :)
Jodi zabawą chciała zapomnieć o Alberto ale na marne.Terry wprowadził sie do Meg.Claire miała załamanie i cały czas płakała.Tess i ta dziewczyna Nicka zjadły razem kolacje i zachowywały się jak przyjaciółki.Claire kupiła dwa konie na aukcji,ktore miały zostać stracone.
Sory że tak długo czekałaś ale komputer mi się zawiesił.Już pisze: Claire jedzie na wyprzedaż i kupuje niezbyt 2 atrakcyjne konie,żeby je uchronić przed śmiercią.Alex ma żal do Claire że nie powiedziała mu że przyjeżdża na wyprzedaż.Claire z Alexem spotykają sąsiada i on ich się pyta czy biorą ślub a oni na to że, a on czy zamieszkają razem a alex powiedział że mają tego w planach.jakie rozpoznaje ogiera z farmy na której kiedyś pracował ale ten koń z powodu choroby został uśpiony. Jakie dzwoni do na to farme i mówi że widził tego konia i pewna osoba ma przyjechać i zobaczyć czy to jest ten koń.Potem Jakie prubuje kupić tego konia ale okazuje sie że ta licytacja była juą wcześniej ustawionai Jakie straszy ich policją. Becky i Jakie kradną tego ogiera i wracają do drovers run.Serdecznie cie przepraszam ale nie mogę ci dalej opowiedzieć tego odcinka bo musze zająć się siostrą ale póżniej ci reszte napisze
druga część:A w tym samym czasie w Drovers z zagrody uciekają owce i idą ekologiczną pszenice Tess i Nicka.Sally próbuje je zagonić ale jej się to nieudaje, ale na jej szczęście przyjeżdża Tess i ma do Sally pretensje że owce weszły w pszenice, ale dziewczyna Nicka mówi że niezamkneła bramki i owce wyszły,Tess to rozumiei jej pomaga. Dziewczyny muszą teraz wyczyścić pszenice z kop owiec bo Tess i Sally myślą że one są chowane na chemi a pszenica jest ekologiczna. Sally prosi Tess żeby nic nie mówiła Nickowi o owcach.Sally i Tess robią kolacje i wypijają trochę wina. Tess zostaje tam na noc i jak Nick ją przykrywa kocem to ona mówi że bardzo go kocha.Na drugi dzień Tess tłumaczy się Nickowi z wieczoru i mówi mu o owcach a Nick mówi że to są ekologiczne owce.
zawsze można go zobaczyć w oryginale: http://pl.youtube.com/watch?v=oUEtaTxlHpY&feature=related
Dzisiejszy odcinek nosił nazwe duch niepewności.Claire z Tess były w pokoju dziecinnym.Była brzydka pogoda.Odkryły niegdys ukryta przez Claire pozytywke w której było zdjęcie jej matki wyglądające jakby to była Claire.Za każdym razem keidy ona wymawiała jej imie to cos stukało.Poszła na górę by naprawic dach a on tez sie zamknął.Sama grała pozytywka.Claire pomyslała że matka chce jej cos powiedzieć.TESS wymyśliła seans spirytystyczny by uspokoic Claire ale ta się zorientowała.Wcześniej o mało nie spadła z dachu.Okazało się że to nie jej matka a kot którego ukrył Terry przed Meg.Jodi nie mogła mieszkac z matką bo tam był Terry i za długo przesiadywał w łazience.Nie mogła także mieszkać w domu w którym spała z Alberto bo wszystko jej sie przypominało.Zamieszkała więc u przyjaciółki Becky.Ta nie mogła jej znieśc i jakies tam niby zioła paliła.Jodi potem wpadła na pomysł by połączyc pokoje.Zaczęła rozwalac ściany i zobaczyła tam Becky z chłopakiem.Jeszcze Nick kupił buty swojej Saly.