Hej. Mam propozycję. Amianowicie:Córki McLeoda puszczane są w godz: 14.00 Już pisalam do dwójki żeby mogli przesunąc emisje serialu o 2 godz. czyli np. na 16.00 ponieważ nie ma mnie w domu bo jestem w pracy.czy wy tez moglibyscie napisac do nich o przesunięcie?? Bo wiem ze nie tylko ja mam taki problem. Badzo proszę.pozdrowienia.
Dzis zobaczyłam w telegazecie zmiane: w poniedzialek serial emitowany jest okolo 13, wiec teraz nawet ci co zdazyli wrocic na 14 beda mieli problem
Witam!! Myślę, że dla wielu osób godzina emisji jest ,,kłopotliwa". Serial cieszy sie dużą popularnością, a cieszyłby się jeszcze większą gdyby emisję przesuniętą choćby na 16 lub 17. Wiadomo, że godzinna 13.55 wyklucz możliwość oglądania filmu osobom pracującym. W jaki sposób skontaktować się z TVP2 w tej sprawie?Też chętnie przyłączę się do tej prośby!!!
no mi by godzina 16:00 super pasowała! ja też już dawno pisałam do tvp żeby przesunąć serial ale napisze jeszcze raz.
pod ten adres możecie wysyłać wiadomości do TVP.
widzowie@tvp.pl
Tylko od razu mówie do TVP wysłałam chyba 20 wiadomości o przesunięcie godziny emisij Córek ale jak widać nic to nie dało. Mam nadzieje że może wam się uda :D