PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Emisja

ocenił(a) serial na 8

Hej. Mam propozycję. Amianowicie:Córki McLeoda puszczane są w godz: 14.00 Już pisalam do dwójki żeby mogli przesunąc emisje serialu o 2 godz. czyli np. na 16.00 ponieważ nie ma mnie w domu bo jestem w pracy.czy wy tez moglibyscie napisac do nich o przesunięcie?? Bo wiem ze nie tylko ja mam taki problem. Badzo proszę.pozdrowienia.

Lusik525

Dzis zobaczyłam w telegazecie zmiane: w poniedzialek serial emitowany jest okolo 13, wiec teraz nawet ci co zdazyli wrocic na 14 beda mieli problem

ocenił(a) serial na 9
Lusik525

Witam!! Myślę, że dla wielu osób godzina emisji jest ,,kłopotliwa". Serial cieszy sie dużą popularnością, a cieszyłby się jeszcze większą gdyby emisję przesuniętą choćby na 16 lub 17. Wiadomo, że godzinna 13.55 wyklucz możliwość oglądania filmu osobom pracującym. W jaki sposób skontaktować się z TVP2 w tej sprawie?Też chętnie przyłączę się do tej prośby!!!

ocenił(a) serial na 10
MIKA21

no mi by godzina 16:00 super pasowała! ja też już dawno pisałam do tvp żeby przesunąć serial ale napisze jeszcze raz.

ocenił(a) serial na 10
AniaJuliana

pod ten adres możecie wysyłać wiadomości do TVP.
widzowie@tvp.pl
Tylko od razu mówie do TVP wysłałam chyba 20 wiadomości o przesunięcie godziny emisij Córek ale jak widać nic to nie dało. Mam nadzieje że może wam się uda :D

ocenił(a) serial na 10
McLeod_Daughters

może się skapneli ze to jedna osoba wysyła...

ocenił(a) serial na 10
AniaJuliana

Na pewno i ja tego nie ukrywałam że pisze któryś list z kolei.
Miałam małą nadzieje że będą mieli mnie dość i dla św. spokoju przesuną o tę jakże małą godzinkę :/