PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Fryzury Jodie :)

użytkownik usunięty

Która fryzura Jodie najbardziej wam się podobała? Bo mi chyba ta, kiedy w dzisiejszym odcinku pół włosów miała wyprostowane a pół nie. :P

w każdej fryzurze jej do twarzy :)

użytkownik usunięty
Vampire_D

Też fakt. :) <br> <br/><br> <br/><br> <br/><br> <br/><br> <br/><br> <br/><br> <br/><br> <br/><br> <br/><br> <br/>

użytkownik usunięty

Sorki, coś mi się porobiło z komputerem. :P

ocenił(a) serial na 10

mi bardziej z prostymi chociaz wygladaly troche jak siano :P ale z jej naturalnymi wlosami to normalne, a tak a propos to ja wiem ze one tam mieszkaja na farmie no ale bez przesady, widzialyscie ze claire prostowala jej wlosy zelazkiem?? i to jeszcze chyba jakims przedwojennym (przynajmniej tak wygladalo) wiem ze nie kazdy ma prostownice ale nie widzialam jeszcze zeby ktos prostowal wlosy zelazkiem..

nathe

Piesek - ona prostowała jej włosy przedwojennym żelazkiem, bo prąd wysiadł, a jak wtedy miałaby prostownica działać? ;)

Bardzo lubię Jodie i uważam, że w każdej fryzurze wygląda świetnie:)

ocenił(a) serial na 10

A to jak działało to żelazko? Nie znam się na tym więc nie wiem, ale nawet gdyby prąd wysiadł to nie dałabym sobie ,uprasować włosów' a poza tym kto trzyma w domu takie starocie?

nathe

Jak sama zauważyłaś to staroć, więc raczej nie na prąd. Było to stare żelazko z tzw. duszą, którą się podgrzewało i wkladało do środka. A na pytanie - kto w domu trzyma takie starocie mogę odpowiedzieć - wiele osób. Niektórzy zbierają tego typu rzeczy bo nie uważają ich za starocie, a raczej antyki ;)

ocenił(a) serial na 10
syllew75

Dzięki, nie znam się na takich sprzętach, bo wychowywałam się przy ,,normalnych'' urządzeniach :)

nathe

No cóż, ja także, ale studiowałam historię, więc może dlatego lubię takie "starocie"...