PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Drodzy fani serialu, zaczyna się rok szkolny, niektórzy z nas pracują, a nasz ukochany serial emitowany jest o godzinie 14.00 lub kilka minut po. Jedna czy dwie osoby pewnie nie zdziałają cudów ale jeżeli więcej osób napisze to z pewnością tvp2 weźmie to pod uwagę. Już raz nam się udało. Spróbujmy jeszcze raz. Jeżeli wam tez nie odpowiada godzina to napiszcie do tvp. Warto spróbować, bo nic nie tracimy, a może uda się zmienić godzinę emisji tym bardziej, że ma być 5 sezon. Sama nic nie zdziałam ale razem może nam się yo udać:)

adres e-mail: widzowie@tvp.pl
Można również napisać bezpośrednio na stronie tvp.

Claire_7

Przecież zawsze możesz się zwolnić z pracy:):):)
a tak serio to spoko- postaram się coś napisać do tvp:] też nie leży mi ta godzina

ocenił(a) serial na 10
Claire_7

ja NAPEWNO NAPISZĘ! też nie pasuje mi godzina emisji (narazie mogę tylko oglądać 2 odcinki w tygodniu)a jak zmieni mi się plan lakcji albo dojdą zajęcia dodatkowe to już pewnie wogóle. bardzo bym chciała aby nam się to udało. pozdrowienia

AniaJuliana

a mi ta godzina pasuje idealnie prawie jestem w pracy a w domu sie nagrywa :) heh trzeba sobie radzic w życiu a nie marudzic ze szkola ze cos tam... :]

Claire_7

No to fajnie masz. Tylko jak ludzie proszą o udostępnienie to jakoś nie bardzo to wychodzi.

Mi również nie pasuje godzina emisji ze względu na pracę. W zasadzie o tym co dzieje się w serialu to już tylko dowiaduje się ze streszczenia odcinków. Z pewnością napisze. Mam nadzieję, że to coś da.

ocenił(a) serial na 10
Claire_7

już napisałam prośbę z dwóch meili i mam nadzieję, że zgłosi się wiecej osób przeciwnych godzinie emisji. pozdrawiam

AniaJuliana

nie zmieniac nic ! niby po co ?

maniek112_filmaniak

maniek112_filmaniak - fantastycznie, że ci pasuje. Naprawdę, cieszę się, że masz takie szczęście. Szkoda tylko, że inni tak dobrze nie mają. A tak przy okazji, skoro sobie nagrywasz to może rzucisz to na kompa, żebyśmy i my mogli sobie pooglądać???

P.S. Ja już jeden list napisałam, ale na piszę z pewnością więcej... (najlepiej, żeby przesunęli na 17.00)

Claire_7

Właśnie wysłalam emaila do tvp ;)) mam nadzieje ze razem coś zdziałamy ;))

Puniaaczek7

I tak nie przesuną i bardzo dobrze :)

maniek112_filmaniak

hej niezwracajcie na niego uwagi bo on sie dużo chwali ale nikomu niechce udostępnic bo jak chciałam odkupic od niego odcinki to napisał ze niema czasu, ale ja dołączam sie do reszty i tez napisze do tvp zeby przesuneli godz bo jeszcze jestem w pracy jak lecą o 14. pozdrawiam wszystkich fanów

paula_21_2

i tak nie przesuną hehehe a ty babo zamilcz bo jestes jakas nienormalna tobie mialem cos wysłac hahaha zapomnij o tym za taką twarz ? co to to nie.

maniek112_filmaniak

maniek112_filmaniak - ile ty masz lat? Bo mam wrażenie, że jesteś jeszcze niedorozwinięty...

ciekawe co z córkami?

sossos14

duzooooooooooooooooooooooooooooooooooo lat mam :)

ocenił(a) serial na 10
paula_21_2

to prawda, nie zwracajmy ma niego uwagi i niech sobie pisze swoje bajki aż mu się znudzi, najwyraźniej znalazł sobie forum na którym jest dużo postów i szuka zaczepki (pewnie go to kręci)ja napisałam już z trzech meili ;) ciekawe czy przesuną na późniejszą godzinę...

AniaJuliana

nie przesuną :) to wiadome juz a to co ty robisz to prowokacja Oni i tak wiedza ze to jedna osoba wysłała wiec daruj sobie tego tupy mejle :) hehehe a prawda jest taka ze was skreca ze nie macie odcinków z lektorem od co :) i dlatego sie tak ciskacie jak g... w trawie

maniek112_filmaniak

TVP 2 nie przesunie serialu, prędzej go zdejmnie. Z reszta mi tez pasuje ta godzina, przynajmniej nie nakłada mi się godzina z innymi serialami.

Regan_McLeod

no i bardzo dobrze :) mi tez ta godzina pasuje jak ulał :) a seriala nie zdejmą i tak :D i mam nadzieje ze puszcza jak najwiecej :D bo sytuacja sie robi coraz lepsza a serial wciąga po uszy :)

ocenił(a) serial na 10
maniek112_filmaniak

Ja również napisałam mail, ponieważ nie odpowiadają mi godziny emisji serialu i mam nadzieje że zareagują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

madzik1392

na bank to nic nie zmieni i dobrze !!!

mangetowid sobie kup ;d hehe i po kłopocie :)

madzik1392

hej gdzie napisac zeby zmienili godzine emitowania naszego serialu...i jak moge wiedziec co napisas...? bo mi tez nie bardzo o tej godzinei nie odpowiada z gory dzieki...:D

ocenił(a) serial na 10
Claire_7

adres e-mail: widzowie@tvp.pl
Można również napisać bezpośrednio na stronie tvp.

ja też napisze aby przenieśli bo akurat mam taki plan że moge zobaczyć zaledwie dwa odcinki :(

McLeod_Daughters

No i stało się przenieśli albo zawiesili. Dziś o 14 nie było żadnego odcinka sprawdziłam telegazetę i nic. Może ktoś wie kiedy będą następne odcinki i o której?

teska_2

23 września, środa
Cytat:
13:50 CÓRKI MCLEODA: CZY MNIE SŁYSZYSZ? - serial obyczajowy odc. 112

24 września, Czwartek
Cytat:
14:00 CÓRKI MCLEODA: ROZKRĘCANIE INTERESU - serial obyczajowy odc. 113

25 września, piątek
Cytat:
13:50 CÓRKI MCLEODA: STARA MIŁOŚĆ - serial obyczajowy odc. 114

28 września, poniedziałek
Cytat:
14:00 CÓRKI MCLEODA: CIOSY NA KORPUS - serial obyczajowy odc. 115

29 września, wtorek
Cytat:
13:55 CÓRKI MCLEODA: GRZECHY OJCA - serial obyczajowy odc. 116

30 września, środa
Cytat:
13:55 CÓRKI MCLEODA 5: DOBRZE USTAWIONY CHŁOPAK - serial obyczajowy odc. 117

1 października, czwartek
Cytat:
14:00 CÓRKI MCLEODA 5: PERŁA - serial obyczajowy odc. 118

2 października, piątek
Cytat:
13:55 CÓRKI MCLEODA: CÓRKA MARNOTRAWNA - serial obyczajowy odc. 119

7 października, środa
Cytat:
14:00 CÓRKI MCLEODA: MIŁOŚĆ I OBSESJA - serial obyczajowy odc. 120

8 października, czwartek
Cytat:
13:55 CÓRKI MCLEODA 5: BARDZO DŁUGI DZIEŃ - serial obyczajowy odc. 121

09.10.2009 Piątek
Cytat:
14:05 Córki McLeoda - odc. 122 Otrzeźwienie (McLeod's Daughters, s. 5 ep. (Down to earth))

14.10.2009 Środa
Cytat:
14:00 Córki McLeoda - odc. 123 Złote serce (McLeod's Daughters, s. 5 ep. (Heart of gold))

15.10.2009 Czwartek
Cytat:
14:00 Córki McLeoda - odc. 124 Bardzo długi dzień (McLeod's Daughters, s. 5 ep. (Taking flight))

ocenił(a) serial na 10
teska_2

19.10. (poniedziałek) nie będzie ale we wtorek już będzie o 13:55

ocenił(a) serial na 10
AniaJuliana

odcinek będzie jeszcze 16 października o 14:05