PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Troche mnie zaskoczyła postawa Grace w dzisiejszym odcinku kiedy siostra Marcusa poprosiła ją o pomoc aby nadmieniła policji o skradzionej biżuterii Grace wydawało mi się była troche niemiła mimo że Ashle'i ( nie wiem jak się pisze jej imie)zaproponowała jej nowy układ z spłatą dlugu. AA i jeszcze niemiło odmówiła wspólnego drinka po odzyskaniu bizuterii. Wydaje mi się że Ashle'i chciałaby znaleźć jakieś nowe znajomości w Drovers pewnie dlatego że nie ma żadnej koleżanki jest taka oschła.Jak myślicie??

wisienka19902

Nie. Ta Aszli (też mi się nie chce pisowni sprawdzać, a Ashley to nie jest :D :D) jakby wymuszała na niej spłate długu. Tak wrednie :) :). Żeniby pomoc zaoferowała, a tak naprawde musiala Grace szybko spłacić. Składanie fałszywych zgłoszeń (no nie zeznań) jest karalne. Tak więc wiesz..

gggosia4

Uważam, że Grace dobrze zrobiła, bo Asleight jest wredna, wykozystuje uczucia Particka i będzie chciała odebrać farmę Grace. Asleight, Sandra i Fiona to najgorsze postacie tego serialu ( bardzo wredne) przyanjmniej dla mnie.

ocenił(a) serial na 10
domis58

Zgodzę się z tobą , ale dla mnie Sandra, Fiona i Asleight nie są najgorszymi postaciami tylko dość niemiłe , i ja tam każdego lubię :)

ocenił(a) serial na 10
vikkusiia

Grace dobrze zrobiła. Wydaje mi się, że Ashley* jeszcze wszystkim pokaże co potrafi. Ostatnio wszystkie problemy są przez nią...

ocenił(a) serial na 10
wisienka19902

A tak przy okazji to znalazłam jak się pisze jej imię: Ashleigh

Giselle123

Wiecie co jednak macie racje teraz to widze strzeliłam gafe dużą hehe faktycznie Ashleigh nie jest dobra kobietą. Patrick dał jej prezent urodzinowy a ona chciała sobie urobić Rileya. No to znam że nie będe mówić źle o Grace :)

ocenił(a) serial na 10
wisienka19902

A wie ktoś jak ona długo będzie jeszcze w serialu?

ocenił(a) serial na 10
wisienka19902

Grace będzie do końca serialu. I na pewno będziecie ją dobrze odbierać po tym jak zachowa się na końcu. Poświęci swoje uczucia i miłość do Marcusa, żeby tylko on był szczęśliwy. Pogodzi go z miłością jego życia Ingrid, chociaż to ona po ich rozstaniu zajmie jej miejsce. Pokaże tym samym że naprawde zależy jej na szczęsciu Marcusa.