Troche mnie zaskoczyła postawa Grace w dzisiejszym odcinku kiedy siostra Marcusa poprosiła ją o pomoc aby nadmieniła policji o skradzionej biżuterii Grace wydawało mi się była troche niemiła mimo że Ashle'i ( nie wiem jak się pisze jej imie)zaproponowała jej nowy układ z spłatą dlugu. AA i jeszcze niemiło odmówiła wspólnego drinka po odzyskaniu bizuterii. Wydaje mi się że Ashle'i chciałaby znaleźć jakieś nowe znajomości w Drovers pewnie dlatego że nie ma żadnej koleżanki jest taka oschła.Jak myślicie??
Nie. Ta Aszli (też mi się nie chce pisowni sprawdzać, a Ashley to nie jest :D :D) jakby wymuszała na niej spłate długu. Tak wrednie :) :). Żeniby pomoc zaoferowała, a tak naprawde musiala Grace szybko spłacić. Składanie fałszywych zgłoszeń (no nie zeznań) jest karalne. Tak więc wiesz..
Uważam, że Grace dobrze zrobiła, bo Asleight jest wredna, wykozystuje uczucia Particka i będzie chciała odebrać farmę Grace. Asleight, Sandra i Fiona to najgorsze postacie tego serialu ( bardzo wredne) przyanjmniej dla mnie.
Zgodzę się z tobą , ale dla mnie Sandra, Fiona i Asleight nie są najgorszymi postaciami tylko dość niemiłe , i ja tam każdego lubię :)
Grace dobrze zrobiła. Wydaje mi się, że Ashley* jeszcze wszystkim pokaże co potrafi. Ostatnio wszystkie problemy są przez nią...
Wiecie co jednak macie racje teraz to widze strzeliłam gafe dużą hehe faktycznie Ashleigh nie jest dobra kobietą. Patrick dał jej prezent urodzinowy a ona chciała sobie urobić Rileya. No to znam że nie będe mówić źle o Grace :)
Grace będzie do końca serialu. I na pewno będziecie ją dobrze odbierać po tym jak zachowa się na końcu. Poświęci swoje uczucia i miłość do Marcusa, żeby tylko on był szczęśliwy. Pogodzi go z miłością jego życia Ingrid, chociaż to ona po ich rozstaniu zajmie jej miejsce. Pokaże tym samym że naprawde zależy jej na szczęsciu Marcusa.