NA CZECHACH LECI O 14 ALE NIC NIE ROZUMIE Z TEGO
Ja tylko w poniedziałki oglądam na czechu. Na szczęście prawie wszystko rozumiem i powiem krótko: opera mydlana. Wystarczy mi oglądnąć raz w tygodniu a i tak wiem co się dzieje... nie to co w pierwszych trzech sezonach, ale to już nie wróci ={
jak ja tęsknię za tym serialem// normalnie szok (chodzi o te odcinki kiedy jeszcze żyje Claire)///zwykle to jak zakończył się jakiś serial to szybko o nim zapominałam a o córkach jakoś nie potrafię nawet mimo tego, że nie bardzo mam czas przez szkołę i inne zajęcia to i tak ciągle szukam czegoś o serialu o tym co słychać u aktorów którzy odeszli z seralu:)
Ze mną jest podobnie. Nadal wracam do serialu, oglądam na youtube odcinki po angielsku i szukam coraz to nowych informacji i plakatów dotyczących głównych bohaterów, ale oczywiście tych, z pierwszych trzech sezonów. Na naszej-klasie można znaleźć profile fanklubów "Córek McLeoda" z bardzo fajnymi galeriami...
Brakuje mi Claire, Tess, Alexa i Nicka... Drovers Run... a tu brzydka jesień za oknem... chciałabym wrócić na tą farmę, zobaczyć nowe perypetie Claire i w ogóle reszty tej pierwszej, wspaniałej ekipy...