PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Jodi

ocenił(a) serial na 10

Czy Jode wyjedzie z tym swoim Włochem na dobre czy wróci? A jeśli wróci to czy będzie z Gregiem?

monika_2601

Spoiler: Jodie nie bedzie z Alberto. Niby będzie ślub,ale ucieknie przy podpisywaniu dokumentów. Później będzie z jakimś facetem ale nie znam imienia ogladalam tylko serial do serii 5.
Pozdrawiam.

monika_2601

Spoiler.Zgadza się.Nie będzie z Alberto.Będzie dokładnie tak jak napisała Piper.Po Alberto Jodi będzie się spotykać z mechanikiem Luke'em.Ale on zostanie aresztowany,tylko nie pamiętam już za co.Później pozna Roba,który okaże się człowiekiem objętym programem ochrony świadków i naprawdę będzie się nazywał Matt.Jego śladem przyjedzie do Drover's zabójca.Jodi pomoże Mattowi,ale Rob zostanie ranny i zostanie zabrany do szpitala ,a potem znowu zniknie w ramach tego programu.Później będzie się spotykać z Riley'em,ale wróci Matt i to ostatecznie z Mattem Jodi wyjedzie.W ostatni odcinku serialu Jodi wraca razem z Meg do Drover's będąc w ciąży z Mattem i oznajmia,że wraca razem z nim żeby wychować tutaj ich dziecko.
To z grubsza tyle,jeśli chodzi o Jodi.

orphe

mam pytanie czy Tess będzie z Nickiem ? Przepraszam, że pytam ale nie zawsze mogę ogladać ten serial a akurat ten wątek ciekawi mnie bardzo
anet

aneta_szklarz

tak oni będą razem a w 100 odcinku będzie ich ślub