Miło było zobaczyć znowu Claire, Tess, Meg, Jodi i Becky.//to najlepszy serial jaki kiedykolwiek widziałam// szkoda tylko, ze to wszystko tak bezsensownie się konczy//ale i tak bardzo się cieszę, że znowu jest emitowany:):):):)
Podzielam Twoje zdanie w zupełności.
Ależ miło jest znowu zobaczyć te twarze, te znajome uśmiechy, usłyszeć dawno niesłyszane głosy i znaleźć się ponownie w Drovers Run :)
Toż to raj dla duszy! :)
Wzruszyłam się oglądając dzisiejszy odcinek. Tak bardzo mi brakowało tego serialu przez te kilka miesięcy, kiedy to zakończyła się emisja trzeciego sezonu... Miło znowu wrócić :)
"Jestem w domu" :)
I zaczynam poznawać serial od samego początku. To będzie ciekawa przygoda :)
No nie mogę>>wracam ze szkoly, jem sobie obiadek przeskakuje po kanałach>>>> i nagle co????? mój ukochany serialik i zgadzam się w 100%, że najlepszy jaki widziałam >>>>>Córki McLeoda<<<<<normalnie masakra:):):) suuuuuuuper:*:*:*:*
Ja też się bardzo ciesze że znów jest emitowany ten serial. Tylko szkoda ze nikt nie może go nagrać na DVD, żebym mogła sobie oglądać w wolnych chwilach.:( A bardzo bym tego chciała.
Pozdrawiam wszystkich.
Superrrrrrrrrr :D:D jak zobaczyłam reklamę Córki McLeoda To się ucieszyłam jak małe dziecko :*:* naprawdę świetnie znów powrócić do czasów Claire i Tess :D:D Na pewno będę uważnie śledziła ich losy. Dobrze,że wybrali taką godzinę bo mi akurat pasuje :D:D:D Szkoda mi tych co nie będą mogli oglądać z powodu swoich zajęć :(:(:(