PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Koniec

ocenił(a) serial na 7

Ile ten serial ma odcinków i jak się skończy? Wiem że Claire juz niedługo zginie a Becky wyjechała. Co sie stanie z innymi bohaterami? Dojdą jakieś nowe postacie?

_Soledad_

Sezonów jest 8,a odcinków dokładnie 224.Będzie bardzo dużo nowych bohaterów,a wśród tych starych sporo się będzie działo.Jeśli chodzi o tych starych to Harry weźmie ślub z Sandrą a potem zginie.Tess wyjdzie za Nicka i wyjedzie z nim do Argentyny,gdzie urodzi im się córka Claire Ruth.Meg wyjdzie za Terry'ego i razem wyjadą.Jodi wyjedzie z narzeczonym.Dave wyjedzie do Afryki z Kate,ale potem się rozstaną.Alex ożeni się ze Stevie.Będą mieć syna Alexandra.Niestety Alex zginie przygnieciony drzewem.
Jeśli chcesz oglądać Córki do końca to zdecydowanie nie polecam sezonów 7 i 8.chyba że chcesz zobczyć ślub Alexa i Stevie,co będzie w sezonie 7.

ocenił(a) serial na 7
orphe

Widze że dużo sie będzie działo.. Dzięki za odpowiedź:))

ocenił(a) serial na 10
_Soledad_

a ta stevie co ma w tym woreczku (dzisiejszy odcinek na tvp2) i dlaczego to ukrywa wiecie może???

ewaml8

Ale ta Stevie wkurwiająca! Przyjechała, a już się rządzi. Jodi powinna mieć więcej do powiedzenia! Pff... I piszą, że jeszcze z Alexem będzie...
A z tym woreczkiem, to mi się wydaje, że ona jakieś diamenty tam miała. Niech napisze ktoś kto oglądał już. :) :)

gggosia4

tak stevie bedzie z alexem.claire zginie (to bedzie chyba odcinek w
poniedziłek).jak stevie bedzie w ciazy z alexem to on zginie
przygnieciony własnie konarem drzewa.ale nie wiem dokładnie w którym to
bedzie sezonie

filipin5

super film. odprężam się przy nim po pracy. czasem płaczę.
zauważyliście, że nie ma tam normalnego małżeństwa? gorzej niż w modzie na sukces.
ale klimat zrobili super. duża farma + całkiem zgrana "rodzina". bajka

niech się nie kończy, niech będzie jak B&B (moda na sukces)

ocenił(a) serial na 9
gggosia4

Ja tam lubie Stevie;p Chociaz może na początku jest wkurzająca, ale potem jak sie zakochują w sobie z Alexem to jest fajnie :D

ocenił(a) serial na 10
_Hope

Stevie trzeba polubić i z czasem to sie udaje. Wiele przejdzie. Ten odcinek w którym sie pojawia jest roche zakrecony mamy myśleć że to zła osoba i coś knuje , ale to switna dziewczyna. Długo bedzie czekać na Aleksa a ich slub po prostu rewelacja. Niestety potem go straci, ale zostanie jej syn Xander.