PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4240
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Który to odcinek?

użytkownik usunięty

Witam. :) Widzę, że tu sami znawcy, więc pytam i liczę na odpowiedź. :)
Chciałam zapytać ile jest razem odcinków i w którym umiera Claire? W TVP2 będą emitować 74 odcinki. Czy to wszystkie?
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam. :)

Czesc! Jestem fanka tego serialu i ogladam wszystkie odcinki ktore sa obecnie wznowione na niemieckim Voxie niestety nie mam polskiej telewizji... a wiec przejde do konkretow serii serialu jest siedem a najnowsza osma i zarazem ostatnia dopiero jest wyswietlana premierowo w australii wiec sobie na nia poczekamy:) Siodma seria po raz pierwszy bedzie transmitowana w niemczech od polowy sierpnia i nie moge sie doczekac!
Odpowiadajac na Twoje pytanie : Claire Mcleod ginie dokladnie w 72 odcinku IV serii i jest to najsmutniejszy odcinek w calym serialu!! AH!
Zycze milego ogladania :)

użytkownik usunięty
anka255

Na TVP2 leci dopiero pierwsza seria, więc kto wie, czy nie obejrzę tego odcinka w wakacje za dwa lata. :P
Bardzo dziękuję za odpowiedź. :)

musze cie zmartiwc, ale mnie tez gnebilo kiedy umrze Clair i dzisiaj znalazlam oficjalna strone tego serialu i niestety Claire umrze w 72 odcinku, przynajmniej tak wynika z tej strony, ale jest to rzeczywiscie 3 seria, czyli wyglada na to ze tvp wyswietla az 3 w tym roku
obawiam sie ze jak sie zacznie szkola to nie obejrze wszytskich odcinkow a bardzo bym chciala, pozdrawiam

http://mcleodsdaughters.ninemsn.com.au/episodes/index.aspx?subsectionid=476
a to link do tej serii

Dobrze się składa, że 74 odcinki bo ten serial zawsze kończę oglądać po śmierci claire. I zawsze nie mogę jej śmierci przeboleć.

użytkownik usunięty
noehhs

To, że ją zabili w taki sposób było strasznie głupie moim zdaniem. :/ Mogli wymyślić, że np. wyjedzie gdzieś.
Ale skoro Lisa chciała odejść, to pewnie chcieli zrobić szum koło serialu. I go przez to zepsuli. :/
Pozdrawiam. :)

Dziewczyny fakt ze Claire zginela i jest niesamowicie smutno.. ale serial toczy sie dalej! i jest niesamowicie ciekawie serio! Mnie tez zabolalo ze w ten sposob ja usmiercili i jej miejsce zajmie stevie ale z czasem zapomina sie o tym ogladajac dalsze perypetie Jodi Stevie Alexa Tess czy Nicka potem oczywiscie i Kate i Dave Patrick i Moira .. wciagaja jak nie wiem co! U nas wlasnie puszczaja koncowke szostej serii i od polowy sierpnia bedzie siodma ktroej jeszcze nie ogladalam :) Jednym slowem Badzcie wytrwale! Polecam dalej szczegolnie nastepne odcinki gdy Claire pozegna sie jako duch z Tess i zacznie sie batalia o opieke nad mala Charlotte .. ale nie opowiadam co dalej jednak polecam!!

użytkownik usunięty
anka255

W tym problem, że dalsze części "Córek..." będą puszczane w trakcie roku szkolnego, więc niestety nie będę mogła oglądać. :/
A poza tym, co to za "Córki McLeoda" skoro nie zostanie tam żadna o nazwisku McLeod?
Pozdrawiam. :)

no tez nad tym ubolewam, serial jest bardzo fajny, moim zdaniem jednak traci sens, gdy nie ma ani jednej corki jacka mcleoda. tess i claire to najfajniejsze aktorki tego serialu, mogli nie usmiercac claire a zamienic aktorki po prostu

asickak

Powiem szczerze ze gdyby zamienili aktorki a nie usmiercili Claire i tak bylybyscie niezadowolone... bylyby komentarze w stylu 'ta nigdy jej nie dorowna itp':) Trudno stalo Claire juz nie ma ale nadal jest Tess Mcleod Potem niespodzianka kolejna corka Jacka (?) mam wyjawic kto to? i pojawia sie Regan kuzynka Tess corka rodzonego brata Jacka wiec tez nazywa sie Mcleod jednym slowem zawsze jest jakas o tym nazwisku :)
To ze polska telewizja puszcza odcinki w trakcie roku szkolnego to rzeczywiscie kiepsko ale moze przeniosa emisje na pozniejsza godzine abys mogla tez ogladac? kto wie..

anka255

dodam jeszcze ze po smierci Claire rozwija sie rolaStevie przyjaciolki Claire i w tej chwili to moja ulubiona postac. ponad to zakocha sie w Alexie i w ogole duzo bedzie sie dzialo :) Polecam!
A jesli chcecie choc troszke zerknac w przyszlosc na Vox codziennie o 14 leci odcinek (niestety wersja niemiecka) a powtorka codziennie o 10 rano :)

anka255

Podzielam twoje zdanie ,co się stało to się nie odstanie Może nowa postać wniesie wiele świeżości do serialu a poza tym będzie jeszcze moja ulubiona postać Tess I Nick :)Więc narazie nie mam się o co martwić

użytkownik usunięty
anka255

Słyszałam, że Jodi okaże się córką McLeoda.
Ja niestety mam tylko TVP1, TVP2, TVP INFO, Polsat i słaby TVN. Nie mam możliwości oglądania Voxa ani Hallmarka ani innych tego typu.
Ale moim zdaniem mogli wymyślić, że Claire gdzieś wyjedzie i by było! A nie zabijać ją i to jeszcze w taki sposób...
Ale cóż. :) Bywa. Pozdrawiam. :)

anka255

rzeczywiscie, zobaczymy jak sie akcja rozwinie z ta stevie. musze przyznac,ze najbardziej w tym serialu lubie claire i moze dlatego jest mi smutno ze jej nie bedzie

asickak

Wiem co się zdarzy po śmierci claire i wcale mnie to nie pociesza, ani stevie, która zastąpi claire przy alexie, ani kolejne dziewczyny w drovers run z kolejnymi mężczyznami. Dla mnie ten serial to po prostu losy claire, tess, alexa i nicka. Przywiązuję się do tego co polubię, jak np claire i alexa, i potem nie godzę się ze zmianiami.