PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Czy ktoś może mnie uświadomić, kim jest ten Frank? Ma córeczke. Chyba przegapiłam wątek. Acha i co to za aktor już go gdzieś widziałam tylko nie wiem czy w tym filmie czy nie. Z góry dzięki.

angel2210

Frank i Lili podróżowali w poszukiwaniu swojego nowego miejsca na ziemi,po stracie rodzinnej farmy. Lili nocowała potajemnie 1 noc w Drovers. w końcu znalazły ją Moira i Tayler. Moira chciała oddać mała dla opieki społecznej,bo powinna ona chodzić do szkoły i mieć normalny dom,a nie spać w namiocie. W końcu dziewczyny załatwiły Frankowi prace u znajomego farmera.

angel2210

Więc tak Frank jest bankrutem któremu bank odebrał farmę przez co żona od niego odeszła zostawiając mu córkę. Moira i Taylor pomogła im kiedy dziewczynka uciekła i znalazła się w Drovers. Moira załatwiła Frankowi prace u Selkerka dzięki czemu nie stracił córki która mogła trafić do sierocińca. Natomiast nie wiem kim jest ten aktor i gdzie grał. Może ktoś inny będzie wiedział.

ocenił(a) serial na 10
wisienka19902

Też kojarzyłam tego aktora. Potem przypomniało mi się, że grał w serialu "Na wysokiej fali".