Słuchajcie dziewczyny mam możliwość sprowadzenia oryginalnych, zapakowanych płyt(import: Australia) z muzyką z naszego ulubionego serialu Córki McLeoda. Płyty mogę sprowadzić za cenę:
*McLeod`s Daughter`s: Songs from the series Volume 1 60-65zł +koszty przesyłki
*Volume 1 i 2 (2 płyty CD, Collectors Edition) ok. 65zł +koszty przesyłki
*Volume 3 ok. 70-75zł +koszty przesyłki
Wszystkie te płyty będę miała za 2 max. 3 tygodni.
Płatne u listonosz przy odbiorze.
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na forum lub mój adres meilowy barania22@o2.pl. Im więcej chętnych tym oczywiście niższa ostateczna cena płyta... :)
Proszę o szybką decyzję, ponieważ ilość egzemplarzy jest ograniczona!
Pozdrowienia dla wszystkich fanów serialu.... :)
hej:)
muzyka z serialu jest przepiękna:) Rebecca Lavelle śpiewa na pierwszej i drugiej płytce (nie wiedziałam, że jest trzecia). Ktoś kiedyś wspomniał, że można ściągnąć muzykę ze strony ... jakiegoś chomika... nie pamiętam dokładnie... ale ja to zrobiłam i mam piosenki z dwóch płyt w wersji mp3... jestem nimi zachwycona:))) jakby ktoś chciał to mu prześle na maila... co prawda nie jest to oryginalna i namacalna płyta ale do posłuchania jak najbardziej:) można się ze mną kontaktować marzeena.p@wp.pl... :)
Ja wrzuciłam ten link i także mam wszystkie piosenki z Vol.1 i 2. A o 3 nie słyszałam. :)
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Polina
Stąd można ściągnąć wszystko, a ja dodatkowo wrzucam co jakiś czas po kilka na wrzutę. Wystarczy wpisać "Rebecca Lavelle". :)
Nie ma za co p. Marzeno. :)