PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Dzis widzialam na Voxie smierc Claire...co sie bedzie dalej dzialo? Co z Tess? a Alex? pogodzi sie ze smiercia ukochanej? przy kim zostanie mala Charlotte? ponadto slyczalam ze ma tez zniknac Tess z serialu? kurde wielka szkoda ze nie ma juz Claire.. bardzo lubilam Jej postac..niech ktos mi napisze co ma sie dalej dziac!! PLEASE!!!

klikklak26

Trzeba by bylo napisac na ten temat cale wypracowanie ;) proponuje przejrzec forum jest tam pare informacji na ten temat. Powiem tylko że będzie trochę nowych postaci a kilka odejdzie. Aktualnie lecie 5 seria na tvp2 gdybys zaczela ja ogladac to ominie cie 1 seria od smierci Claire. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
klikklak26

Charlotte będzie razem z ojcem (Peter Johnson), Tess weźmie ślub z Nickiem, potem przyjedzie Sally i powie że ma dziecko z Nickiem, urodzi je, wyjedzie do miasta bo stwierdzą ze tak nie może być, bo nick co chwilę jeździł do dziecka przez co jego małżeństwo z Tess prawdopodobnie rozpadałoby się ale już jest wszystko dobrze. A Tess zniknie z serialu chyba dopiero później. Alex...nic szczególnego się chyba nie wydaży, a...będzie kręcił z Jasmine McLeod ale ona wyjedze z powrotem tam z kąd przyjechała i Alex będzie chwilę smutny a potem już wszystko ok, no nie wiem co jeszcze pisać, co odcinek dzieje się coś nowego. Tess miała te alpaki (czy jakoś tak) to jeden jej zdechnie (ten co go najbardziej lubiła) bo najadł się jakiejś rośliny. Później Jodi zostanie zwolniona z pracy w drowers ale przyjmą ją z powrotem. Kate odjedzie z drowers by pełnić rolę managera u Sandry ale zrezygnuje i wróci do drowers. Jodi jest z Luke Morganem do dziś a Stevie była z jego bratem ale się rozstali. wystarczy?