PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Witam trzeba przyznać że dzisiejszy odcinek był naprawde fajny, taki bajkowy czytane przez Steve bajki przedstawiały pewne osoby i ich problemy. Szczerze to troche czekałam na bajke o niej i Alexsie i liczyłam że może go jeszcze pokażą, ale i tak fajny był moment kiedy Steve tańcząc z Marcusem przypominała sobie pierwszy taniec z Alexem.Najbardziej podobało mi się to jak tańcząc można było usłyszeć choć przez chwile głos Alexa i to jak powiedział że ją kocha, niestety ale z tego co słyszałam to przez ten marzycielski taniec ona i Marcus będą mieli problemy. Niektórzy będą uważali że mają się ku sobie.

ocenił(a) serial na 10
wisienka19902

jeszcze było , że Moira powiedziała Philowi , ze jest w ciąży ...
z początku był w szoku ...ale potem na balu oświadczył się jej :)
niom i jeszcze Grace kręci z pastorkiem ...hehe ciekawe co będzie dalej ...
Jez w końcu odkryła , że to misha dał niedozwolone środki klaczy
zapraszam na bloga , tam macie zdjęcia
http://www.photoblog.pl/corkimcleoda

wisienka19902

Tak mi również się podobał dzisiejszy odcinek,ale już przeżywam nadchodzący koniec,czytałam że to już nastąpi 16.03,ciężko będzie mi się rozstać z córkami...Szkoda że nie pokażą na moment Alexa,wielka szkoda.

ocenił(a) serial na 10
tuptus188

Wie ktoś może czy na youtubie jest ten odcinek. Nie obejrzałam dziś bo światło zabrali przed 11, a dali dopiero po 13-tej :( Jaki pech. Szkoda, bo z tego co opisujecie to fajny był dziś odcinek.

angie_86

Dzisiejszy odcinek rzeczywiście był bardzo ciekawy. Chyba najbardziej optymistyczny z dotychczasowych odcinkow 8 serii. Gdyby jeszcze była Regan mogłaby powstac bajka o trzech świnkach:)