Co się działo w odcinku z 27. listopada, 1. i 3. grudnia bo niestety nie oglądałam? Proszę o odpowiedź.
hmm spróbuje streścić wiec tak odcinek z 27listopada - odcinek nosił tytuł Legenda o Harrym Ryanie.W tym odcinku Alex znajduje w szopie stare rekawice boksersie i medal dla niejakiego Karla Weatherdona. Obsesyjnie dąży do poznania, kim był ten tajemniczy mężczyzna. Alex dowiedział się że był to Harry tzn jego prawdziwe imie i nazwisko, poznał prawde o pochodzeniu ojca któremu nie było w życiu łatwo ponieważ Harry/Karl był źle traktowany przez ojca dlatego uciekl i zmienil imie i nazwisko. Pozatym w tym odcinku Steve powiedziala Alexowi że przed zawałem Harrego pokłóciła się z nim i poczówa się do winy,i w koncówce odcinka pokazany był pogrzeb Harrego. A i wróciła Sandra która z pewnością będzie sie ubiegać o majątek.:)
ODCINEK Z 3 GRUDNIA
Stevie dogaduje się z Rileyem - on nie będzie zabijał dzikich koni, tylko razem będą je trenować. Jodi denerwuje się, kiedy wychodzi na jaw, że Stevie wykorzystuje w tym celu pieniądze z farmy. Stevie odnosi wrażenie, że pomyliła się co do wspólnika. Regan kupuje używanego quada. Jednak po wypadku dochodzi do wniosku, że musi nauczyć się jeździć konno. Patrick ma problemy z przygotowaniem do egzaminu. Z pomocą przychodzi mu Kate, która nie chce, żeby jej chłopak stracił pracę.
odcinek z 1 grudnia
W przeddzien slubu Alexa i Fiony Stevie ma sie zaopiekowac panna mloda. W czasie przepedzania bydla Fiona spada z konia a Stevie namawia ja zeby poszla do lekarza lecz Fiona odmawia i w tym momencie Stevie zaczyna cos podejrzewac Pozniej rozmawia z Fiona i mowi jej ze nie pozwoli by ktokolwiek skrzywdził Alexa i jest gotowa powiedziec mu o klamstwie narzyczonej czyli chodzi o to ze Fiona oklamala Alexa ze jest w ciazy a to nie prawda bo nie moze miec wogole dziec.....to tyle :)