PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Odcinki.

ocenił(a) serial na 10

Hej!
Mam ogromną prośbę. Mógłby opisać mi ostatnie odcinki (81-84)?
Niestety przegapiłam je, a bardzo lubię ten serial. Z góry- dzięki;*

aneczka_o

Córki McLeoda: Gdy wokół iskrzy (81)
Po śmierci Claire ciężar zarządzania ogromnym ranczem, odziedziczonym przez siostry McLeod, spada na Tess. Stara się ona poradzić sobie ze wszystkimi obowiązkami. Nie brakuje jej energii, pogody ducha i humoru. Nie jest jednak samotna, szczególnie z nowymi przybyszami - Stevie Hall i Kate Manfredi.
Narasta konflikt pomiędzy Jodi i Stevie. Przyczyną jest nieodpowiedzialne i ryzykowne zachowanie tej ostatniej. Terry rozstaje się z Meg. Tess odkrywa, że Nick ustalił bez jej wiedzy szczegóły kontraktu dotyczące organizacji farmy. Zrywa z nim.

Córki McLeoda: Miłosne rodeo (82)

W Killarney nieoczekiwanie zjawia się Tracy Morrison, pierwsza miłość Aleksa. Zaprasza tego ostatniego do udziału w swoim przedstawieniu. Jej przyjazd wytrąca Stevie z równowagi. Dziewczyna wciąż się z nią porównuje. Dochodzi do wniosku, że tamta we wszystkim ją przewyższa. Tymczasem Tess prosi Nicka o pomoc w delikatnej sprawie.

Córki McLeoda: Dzień ojca (83)

Trwają przygotowania do przyjęcia urodzinowego dla Charlotte. Tess dostaje zawiadomienie od biologicznego ojca Charlotte, Petera Johnsona, z żądaniem praw do opieki nad córką. Zaniepokojona, prosi Ryanów o pomoc w znalezieniu prawnika. Alex oferuje usługi swojego biologicznego ojca, Bryce'a. Harry przechodzi rekonwalescencję po zawale serca.

Córki McLeoda: Rodzina (84)
Tess próbuje uporać się ze sprawą ojca Charlotte. Po wielu latach zostaje ponownie otwarta nieużywana studnia na ranczu. Wywołuje to wspomnienia Tess i Claire. Jeszcze jako małe dziewczynki ukryły tam kiedyś lalkę, wierząc, że to zapobiegnie ich rozdzieleniu. Tymczasem Sandra i Harry otrzymują zaskakującą informację.

karo828

obejrzyj sobie na youtube :) napewno zrozumiesz o co biega