PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Czy oglądając dzisiejszy odcinek na 'dwójce' mieliście wrażenie, że pominięty został jeden odcinek? No bo nie było tego z wyapdkiem Roba i zaręczynami (pokazane ot były 'w poprzednich idcinkach' - tym taki wpsomnieniu na początku). A opis TVP wczoraj dzisiejszego odcinka był inny niż dzisiaj. Jodi miała uciec przed tym mordercom z Robem, Stevie miała złapać w jakąś pułapke tego morderce i miał dopiero przyjechać brat Dave'a z tym 'prezentem' - koziołkami.
Czy właśnie tak miało być? Co o tym sądzicie...?

gggosia4

Też mi się wydaje, ba mam pewność, że pominięty został jeden odcinek. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
gggosia4

Ja też uważam, że pominęli jeden odcinek.

gggosia4

Dokładnie, jeden odcinek został pominięty. Mam nadzieję że TVP2 wyemituje pominięty odcinek, na co z resztą zwróciłam im uwagę.

asticava

Tym bardziej jest to żenujące, iż miały się dokończyć wątki związane z Robem i Jodi...
-_-

Dobrze, że też to zauważyłyście...

ocenił(a) serial na 10
gggosia4

pomineli odcinek Deliver Us From Evil. Od samego początku było to dla mnie dziwne bo jak mogłabym niewidzieć tyle wątków skoro oglądałam wszystkie odcinki. mam nadzieję że pokażą tamten odcinek chociaż wątpię.

AniaJuliana

obejrzalalm sobie ten odcinek na youtube co prawda bez tlumaczenia ale przynajmniej nie stracilam watku, moj angielski jest kiepski ale wiekszosc dalo sie zrozumiec, sprobujcie ;)

gggosia4

Taśma z tym odcinkiem była uszkodzona i nie nadawała się do emisji, a jednak wrócili do tego odcinka. Super, w koncu pomysleli.

ocenił(a) serial na 10
asticava

no, ja do nich napisałam i też mi odpisali że taśma jest uszkodzona ale napisali to dzisiaj a wczoraj pokazali odcinek więc to było bez sensu ;D