Czy oglądając dzisiejszy odcinek na 'dwójce' mieliście wrażenie, że pominięty został jeden odcinek? No bo nie było tego z wyapdkiem Roba i zaręczynami (pokazane ot były 'w poprzednich idcinkach' - tym taki wpsomnieniu na początku). A opis TVP wczoraj dzisiejszego odcinka był inny niż dzisiaj. Jodi miała uciec przed tym mordercom z Robem, Stevie miała złapać w jakąś pułapke tego morderce i miał dopiero przyjechać brat Dave'a z tym 'prezentem' - koziołkami.
Czy właśnie tak miało być? Co o tym sądzicie...?
Dokładnie, jeden odcinek został pominięty. Mam nadzieję że TVP2 wyemituje pominięty odcinek, na co z resztą zwróciłam im uwagę.
Tym bardziej jest to żenujące, iż miały się dokończyć wątki związane z Robem i Jodi...
-_-
Dobrze, że też to zauważyłyście...
pomineli odcinek Deliver Us From Evil. Od samego początku było to dla mnie dziwne bo jak mogłabym niewidzieć tyle wątków skoro oglądałam wszystkie odcinki. mam nadzieję że pokażą tamten odcinek chociaż wątpię.
obejrzalalm sobie ten odcinek na youtube co prawda bez tlumaczenia ale przynajmniej nie stracilam watku, moj angielski jest kiepski ale wiekszosc dalo sie zrozumiec, sprobujcie ;)
Taśma z tym odcinkiem była uszkodzona i nie nadawała się do emisji, a jednak wrócili do tego odcinka. Super, w koncu pomysleli.