PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

mam pytanie.. co będzie miedzy Tess a Nickiem?? jak potoczą się losy tych bohaterów????

madziuleczka13

jesli tego nie wiesz to zapewne dopiero zaczelas ogladac serial, nie wolalabys sie togo dowiedziec z serialu??

mina12

oglądam film od początku. ale jak zacznie się rok szkolny to będę musiała przestać. chciałam wiedzieć czy oni będą już razem czy jakoś się rozstaną:)

użytkownik usunięty
madziuleczka13

A oglądasz go na TVP2 czy na Hallmarku? Wiem, że odbiegam od tematu, ale na TVP2 początek był puszczany w roku szkolnym. :)

ja oglądam na TVP2 ponieważ nie mam Hallmarku.........

madziuleczka13

Powiem ci tyle,że na You Tubie widziałam filmiki z ich ślubem :)

ocenił(a) serial na 7
madziuleczka13

Losy Tess i Nicka będą się bardzo zawrotne. Zanim w końcu zrozumieją, że żyć bez siebie nie mogą upłynie trochę czasu. Później oczywiście happy end w postaci ślubu:) ale ich szczęście zakuci wiadomość, że będzie miał dziecko z inną... jest jeszcze dużo zakrętów przed nimi, o których nie ma sensu pisać, trzeba to zobaczyć :) powiem tylko, że opuszczą serial jako szczęśliwe małżeństwo :) a Tess będzie w ciąży :) ... i gdzieś poza serialem żyją długo i szczęśliwie... :)

p_marzena

No co ty gadasz nick będzie miał dziecko z inną dziewczyna???
No to teraz się wkurzyłam ;/;/

ocenił(a) serial na 7
Tess94

niestety tak;] ale zajedzie w ciąże oczywiście zanim nick i tess będą razem ;]a przyjedzie mu powiedzieć jak będzie tuż przed porodem, już po ich ślubie :) trochę zamieszania będzie ale wszystko skończy się szczęśliwie :)

p_marzena

macie moze link zeby to obejrzec??? prosze jak moze cie to napiszcie :P z góry dzieki:)