PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Niech mi ktoś, kurwa, powie, dlaczego nie ma Alexa (Aarona :D :D) w tej czołówce jak się zaczyna.
:D :D
No bez przesady.

gggosia4

nie ma go, bo wyjechał z Drovers ze Stevie. Ale na drovers nie wróci na długo, bo potem umrze w wypadku samochodowym, niestety :(

ocenił(a) serial na 8
domis58

oni wszyscy umierają wyc wypadac albo samolotowych alba samocodowych, a poza tym Aron do pracy (podobno) przychodził pijany to go wywalili. ale ile w tym prawdy niewiem.

Lusik525

to prawda niestety. Też nie mogłam w to uwierzyć, bo wydaje się fajny, ale widać tylko jako aktor. :(

domis58

A wróci jeszcze? Żeby umrzeć?
No bo Stevie jest na początku serialu.

gggosia4

Nie wroci, bo umrze. Spadnie drzewo, kiedy będzie jechał ze Stevie. Uratuje jej zycie, bo będzie w ciąży. To straszne! Szkoda, że nie zostanie do końca serialu :(

domis58

No to znaczy, że pokażą go jeszcze w serialu.
Było chyba na youtube.
:) :)

ocenił(a) serial na 10
gggosia4

Wielka szkoda :( , bo wspaniale grał, ja zapamiętam go takim i mnie nie obchodzą jego problemy osobiste dla mnie zawsze będzie wspaniały aktorem.
Jest to jeden z moich ulubionych aktorów.

adamxy

Ja też lubie Aarona jako aktora i to nie tylko w Córkach McLeoda chociaż Alexa Ryana grał świetnie życie osobiste no cóż każdy ma jakieś problemy zapiękne było by życie gdyby ich nie było. Mam nadzieje że się poprawił a jak nie to szybko to nadrobi:) nie można go nie lubić:P