mam pytanie czy Stevie po śmierci Alexa będzie się z kimś spotykać i kim jest Marcus Turner ? dzięki za odpowiedź
Marcus jest przyrodnim bratem Alexa to kolejne nieślubne dziecko
Stevie nie będzie z nikim ,pod koniec * serii pojwai sie nowy weterynarz wyrażnie zainteresowany, dojdzie do pocałunku przypadkowego, ale Stevie nie będzie na to gotowa. To była za duża strata.
upps nie dopisałam kog nieślubne dziecko Bryce biologicznego ojca Alexa.
Pojawi sie także córka Bryca Ashleigh prawdziwa jendza!
:)
a myślałam że może Stevie zwiąże się z Marcusem na urywkach widziałam że dobrze się dogadywali a Marcus będzie z kimś i co będzie z Kate jeśli wiesz proszę napisz
Marcus bedzie na powaznie z Ingrid ( nowa pani weterynarz) niestety pomiedzy nimi będa stały przeciwności wynikajace z przeszłości Ingrid ( nie chce zradzać do końca bo przestanie być ciekawie ale jezeli chcesz znać dokładne szczegóły to moge napisać).Ingrid wyjedzie bojąc sie o Marcusa przez ten czas on zwiąże sie z Grace ( siosta Regan), ale nadal bedzie kochał Ingrid na szczeście w ostatnim odcinku Grace spodka Ingrid przywiezie ją do Marcusa. Poświeci swoje uczucie dla szcześcia Marcusa.
Kate kiedy wreszcie wyzna Davowi miłość wyjedzie z nim do Afryki, niestety nie będzie im sie układało i wróci do Drovers. Przeżyje gorący romans z kolegoą z wojska Rileya - Michem, jednak to tez sie nie uda. A kiedy nasza Kate wreszcie znajdzie uczucie szybko je straci. W wigilie zaiskrzy miedzy nia a Rileyem lecz zdarzy sie wypadek w którym Riley zaginie. kate bardzo długo będzie go szukać, i wierzyć że ocalał. Wreszcie znajdzie powołanie prace z trudną młodzieżą i wyjedzie z Drovers.
dzięki za wszystkie informacje a serial jest super tylko szkoda że główni bohaterowie odeśli i odejdą pozdro pa
Jeju! Ale wymyślili z tą Kate i Rilye'm. Przecież on Jodi 'podrywał'. Ehhh... Mogło jej sie z Davem ułożyć a nie wymyślają...
-_-
Jak czytam te Wasze wieści to normalnie, aż przykro...
Na zawsze! Jodi wybierze Matta i z nim wyjedzie ( dokładnie nie opisze bo wtedy odcinki nie bedą aż tak ciekawe a te należą do najlepszych)i wróci w ostatnim odcinku z brzuszkiem.
Jeny to wy na jakiej serii jesteście??
Alex umrze??Niemożliwe!!
A może mi ktoś podpowiedzieć o co chodzi z tym porwaniem Jodi bo ja akurat tych odcinków nie oglądałam :) prosze....