Wie ktoś kiedy do serialu wróci Stevie? Bo bez niej jest trochę nudno, chociaż muszę przyznać, że dzisiejszy odcinek z tymi zakładniczkami był świetny. Balam się już, że Moira umrze.
Stevie wróci w kolejnym odcinku. Również bałam się o Moirę,ale na szczęście wszystko jest w porządku:)
o nio to musiał byc ciekawy ...ja nie ogladalam , ktos może mi dokładnie streścic co było ?
z góry bardzo dziękować ;)
Przyznając się do błędu, przez który bank nie godzi się na późniejsze uregulowanie rachunków, Grace postanawia sprzedać kozy. Kate nie może tego pojąć i uważa, że nigdy nie dogada się z Grace. W drodze na targ samochód Kate zaczyna się psuć. Właścicielka szuka pomocy, ale zostaje wzięta jako zakładniczka przez zdesperowanego farmera, który chce w ten sposób wymóc ustępstwa na dyrektorze banku. Grace wyrusza na poszukiwania Kate i też wpada w ręce porywacza. Dochodzi do wniosku, że obie mają szanse na uwolnienie, jeśli wreszcie zaczną działać razem. W zamieszaniu spowodowanym uwięzieniem kobiet całkiem przypadkowo zostaje postrzelona Moira.