PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

Mam kilka pytań.
Czy aktorka grającaRegan McLeod będzie grała do końca serialu, bo przy jej postaci na filmwebie nie ma kiedy odeszła?
Podobne pytanie do Abi Tucker czyli serialowej Grace?
A czy Jodi wróci jeszcze do serialu?
Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich fanów córek.

Regan_McLeod

tak Regan zostanie do końca Grace raczej też napewno w ostatnim odcinku wezmie udział wydaje mi się że Regan namówi ją żeby została. Jodi wróci w ostatnim odcinku z Meg i tu niespodzianka bo będzie w ciąży:>

wisienka19902

O to fajnie, bo polubiłam Regan. Z koleii Abi Tucker znam z serialu Szkoła Złamanych Serc, a może wiesz czemu w czołówkach poźniejszych jak przedstawiają aktorów jest Grace a Regan nie ma. Widziałm na yutubie.

Regan_McLeod

Hej na wstępie przepraszam ale troche Cię wprowadziłam w błąd. Więc tak Regan wyjedzie na troche z Drover's ponieważ dostanie propozycje pracy związaną z geologią, no i wyjdzie na to że ją przyjmie na okres 1 roku. Ale w ostatnim odcinku napewno będzie bo na youtubie widziałam. Prześle Ci linka możesz sobie zobaczyć takie chwilowe pożegnanie Regan http://www.youtube.com/watch?v=fDL7yJgWSac

wisienka19902

Cześć. Dzięki za odpowiedź. Też widziałam na youtube, że Regan jest i Grace i Jodi.
A Regan jak będzie pracować tam poza Drovers to będzie ich odwiedzać.
Nie wiesz czy będzie od razu w 1 odcinku 8 sezonu czy trochę później wróci?
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Regan pojawi sie w ostanich odcinakch serii 8 Jodi i Meg w ostatnim odcinku serii 8. Grace od momentu pojawienia sie w serialu zostanie do końca.