Mam kilka pytań.
Czy aktorka grającaRegan McLeod będzie grała do końca serialu, bo przy jej postaci na filmwebie nie ma kiedy odeszła?
Podobne pytanie do Abi Tucker czyli serialowej Grace?
A czy Jodi wróci jeszcze do serialu?
Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich fanów córek.
tak Regan zostanie do końca Grace raczej też napewno w ostatnim odcinku wezmie udział wydaje mi się że Regan namówi ją żeby została. Jodi wróci w ostatnim odcinku z Meg i tu niespodzianka bo będzie w ciąży:>
O to fajnie, bo polubiłam Regan. Z koleii Abi Tucker znam z serialu Szkoła Złamanych Serc, a może wiesz czemu w czołówkach poźniejszych jak przedstawiają aktorów jest Grace a Regan nie ma. Widziałm na yutubie.
Hej na wstępie przepraszam ale troche Cię wprowadziłam w błąd. Więc tak Regan wyjedzie na troche z Drover's ponieważ dostanie propozycje pracy związaną z geologią, no i wyjdzie na to że ją przyjmie na okres 1 roku. Ale w ostatnim odcinku napewno będzie bo na youtubie widziałam. Prześle Ci linka możesz sobie zobaczyć takie chwilowe pożegnanie Regan http://www.youtube.com/watch?v=fDL7yJgWSac
Cześć. Dzięki za odpowiedź. Też widziałam na youtube, że Regan jest i Grace i Jodi.
A Regan jak będzie pracować tam poza Drovers to będzie ich odwiedzać.
Nie wiesz czy będzie od razu w 1 odcinku 8 sezonu czy trochę później wróci?
Pozdrawiam.