PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

hej

ocenił(a) serial na 8

Co wiecie o śmierci Jodi?? bo na youtube widziałam że ona tekze ginie, ale dlaczego samochód wybucha??

monalisa00

Jodie i Matt nie umierają ,samochód wybuchnie zanim do niego wsiądą,gdy ta skończy się zegnać ze swoim koniem.Ale nikt o tym nie wie.Prawdę wyjawiaja dopiero po pogrzebie Kate (ktora probuje rozwiazac zagadke i znalezc morderce)i reszcie przyjaciół.

ocenił(a) serial na 8
doroti12

Dzięki za odpowiedź, a w której serii to sie wydarzy?? i kto to jest Kate?? ja oglądam córki na TVP2 i z tego co widziałam to odcinków jest 74 czyli do śmierci Claire. Napewno reszta serii nie zostanie w wyemitowana. :(

ocenił(a) serial na 7
monalisa00

hej:) Kate to jest przyjaciółka Jodi z czasów szkolnych, która zacznie pracować u nich po odejściu Backy. Jodi "ginie", w 7 serii:)dużo jeszcze odcinków przed Tobą :) na polską telewizje nie ma co liczyć ;] można zawsze zobaczyć wszyskie odcinki na youtube.pl :)

ocenił(a) serial na 7
p_marzena

wszyskie odcinki ze wszystkich serii są na youtube, ale wiem, że ciężko je znaleźć, wiec dla ułatwienia link http://pl.youtube.com/watch?v=0mDICfNwmJU
dalej powinno pójść gładko :)

monalisa00

Polecam youtube,są wszystkie odcinki do 8 serii(jedyny problem to angielski,niekiedy trudno ich zrozumieć,nie kazde słowo mozna przetlumaczyc).Ewentualnie hallmark;Na tvp nie ma co liczyć:/Szkoda