PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

hej

ocenił(a) serial na 8

hej ja obliczyłam że jeżeli 25 sierpnia leci kolejny odcinek to ostatni w tvp2 bedzie emitowany 30 września tj 74 odcinki!!! jezleli sie nie pomyliłam w obliczeniach

ocenił(a) serial na 10
monalisa00

szkoda ze tvp2 nie wyemituje calego tego serialu, przeciez ma tylu fanow, bede potem musiala ogladac to w internecie :(:(:( i oni chca zeby im placic abonament za jakies durnoty np m jak milosc

nathe

dokładnie,masz racje,tylko kase wołają,ale niczym nie chcą zaciekawic widzów.Nie wszyscy maja kablówki przecież.

ocenił(a) serial na 8
Vampire_D

Ja prawdopodobnie nie będe miała kłopotu z obejżeniem do końca córek (74 odcinki)na tvp2 ponieważ studiuje ale jak najbardziej uważam że czas nadawania powinien zostac przesunięty i bardzo bym chciała zobaczyc kolejne odcinki w tvp2 ale pewnie będzie to niemożliwe..szkoda :(

monalisa00

widze że serial wciągnął także studentów ;-) Bardzo sie cieszę.

ocenił(a) serial na 8
Vampire_D

Ja tez sie ciesze że nie będe miec problemów z obejrzeniem 3 serii do końca, a pozatym ten serial oglądają wszyscy bez względu na wiek...

monalisa00

To Wy się cieszcie a ja jestem zdruzgotana! Co za głupota, przecież ja mam szkołę!

ocenił(a) serial na 10
sossos14

ja również!!!! jakiś dureń wymyślił żeby taki fajny serial puszczać o takiej godzinie, przeciez wtedy nikt tego nie oglada !!

ocenił(a) serial na 8
nathe

5 wrzesnia nie ma córek ciekawe dlaczego i pytanie czy w poniedziałek będą lecieć normalnie ale tego jeszcze nie wiem ale będe was informować jak coś.. pozdrawiam

sossos14

polecam you tube ,tam są wszystkie odc.-przyjemne połączone z nauką języka angielskiego lub niemieckiego...:P Też bym wolała po polsku,ale jak nie ma to co zrobić:/

ocenił(a) serial na 10
doroti12

ja tez lubie odcinki na youtube, moze nie rozumiem wszystkich slow ale ogół - tak

ocenił(a) serial na 9
nathe

ale jak to tam mam wpisac tytul i numer odcinka czy jak???

ocenił(a) serial na 10
ewa8

ja linki do odcinków znalazłam na tej stonie http://mcleodsdaughters.phorum.pl/viewtopic.php?t=164&postdays=0&postorder=asc&s tart=15
a jak już skończysz oglądać odcinek to po prawej stronie masz linki do kolejnych (te odcinki są w częściach więc to są linki do kolejnych części)

ocenił(a) serial na 8
nathe

wielkie dzieki bo na tvp2 nie ma co liczyć a jeszcze teraz jak niewiadomo czy córki znajda sie w jesiennej ramówce... szkoda słów pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
monalisa00

czy ktos wie czy w poniedziałek 08,09,08 bedą lecieć córki???

monalisa00

Będą z tego co wiem, ale nie wiadomo czy ty baranyz tvp je puszczą...

sossos14

A co do córek to może je w przyszłym roku puszczą tzn. następne serie ja na razie oglądam w telewizji czeskiej. Kiedy to już nie ma Claire, Tess, Becky, Nicka, Liz. A wyobrażacie sobie sezon 8? Bo ja nie... tam nie będzie tych bohaterów co na początku, same nowe dziewczyny jaki i faceci. Co to będzie za film???

sossos14

tez oglądam na czechach,już to jest piąty sezon

ocenił(a) serial na 8
Vampire_D

Na jakim kanale czeskim i o której godzinie leca córki??

ocenił(a) serial na 8
monalisa00

Nie wiem dziewczyny czy patrzyłyście w program telewizyjny ale córki nie będą lecieć w piatki przez co ostatni odcinek córek będzie
7 pażdziernika!!!!!!!!!... brak mi słów na ta głupią telewizje

monalisa00

na czechach o godzinie 13.50 na czeskiej jedynce

monalisa00

Cześć bardzo mnie martwi fakt że Córki raczej nie beda emitowane w jesiennej ramówce tvp 2,a to wielka szkoda dla nas!Czy zamiast kolejnych odcinków starego jak świat serialu Gliniarz i prokurator nie mogliby dalej kontynuowac naszego serialu!!!Juz nawet sie zastanawiałam czy im jakiegoś e-maila nie wysłaś, ale ja sama nic nie poradze:(