PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

dopiero zaczęłam oglądac serial i nie oriętuję się za bardzo, jeśli mógłby mi ktoś pomóc i napisac z kim Claire ma dziecko i skąd w serialu wzięła się Becky to będę bardzo wdzięczna.

ocenił(a) serial na 10
mariola_98

Ojcem dziecka Claire jest Peter Johnson z którym miała romans i z którym podczas pewnej nocy w hotelu zaszła w ciążę. Gdy po wypadku Claire(spadła z konia) wydało sie że jest w ciąży to nie przyznała się Peterowi że to on jest ojcem jej dziecka. Winę na siebie wziął Alex.

marzi83

Becky Howard jest dziewczyną z Gungellan. Jej rodzina nie była idealna - matka nie potrafiła zająć się swoimi dziećmi, ojca też niewiele one obchodziły, a jej dwóch braci miało zatargi z prawem. Sama Becky uchodziła w miasteczku za tzw. 'łatwą' dziewczynę. Na początku pierwszego sezonu okazało się jednak, że Becky została zgwałcona przez swojego pracodawcę, u którego pracowała za barem w pubie. Pierwszą osobą, która się o tym dowiedziała była Tess McLeod, która znalazła płaczącą Becky i zaprowadziła ją na policję. Jednak Becky stamtąd uciekła. Następnego dnia po gwałcie Becky jak gdyby nigdy nic wróciła do pracy w pubie. Jednak Brian (właściciel pubu) dał jej tygodniową pensję i zwolnił ją. Wtedy też Claire McLeod wyciągnęła do niej pomocną dłoń i zaoferowała jej pracę na farmie.

mariola_98

bardzo dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi :) jestem wdzięczna

mariola_98

Jeśli nie wiesz dokładnie o co chodzi w filmie ,, Córki McLeoda ,, to bardzo serdecznie zapraszam na mój blog :
www.mcleod-angel.blog.onet.pl

jest nowy o tym właśnie serialu i jeszcze o ,,nie igraj z aniołem,,..

madziag3

Czyli Becky nie byłą 'łatwa', co nie?
A co oni zrobili z tym gwałcicielem? Zabili go? :D :D Nastraszyli? Pamietam to pod tym komisariatem i jak Meg miała być 'przynętą', ale co w końcu zrobili? Bo ja nie ogladałam wszystkich odcinków. Ostatnio tak w miare regularnie...