oglądać ten serial!!!!super dziś odcinek był!! rodzinka już w komplecie bedzie szkoda tylko że tak krótko
dlaczego krótko ?? ja tez sie ciesze ze nareszcie wyznali sobie uczucia, ale odpowiedz mi prosze dlaczego krotko ??
Kunegunda... odpowiedź na to pytanie znajdziesz w innych komentarzach poniżej... Ja też byłam ciekawa dlaczego tak krótko i szczerze mówiąc to nie chciałabym znać odpowiedzi... ale cóż... już wiem :( i nie mogę uwierzyć!
laire wyjeżdża z Charlotte do Melbourne jako rzeczniczka interesów farmerów z okolic Gungellan. Pierwsza po latach wizyta w wielkim mieście wywołuje w nich wiele emocji. Claire towarzyszy Alex. Chce poznać biologicznego ojca. Jest nim wpływowy adwokat Bryce Redstaff. Spotkanie z ojcem prowokuje Alexa do wejrzenia w siebie. Podczas wspólnego wieczoru w pokoju hotelowym Alex wyznaje Claire miłość.
claire wyjeżdża z Charlotte do Melbourne jako rzeczniczka interesów farmerów z okolic Gungellan. Pierwsza po latach wizyta w wielkim mieście wywołuje w nich wiele emocji. Claire towarzyszy Alex. Chce poznać biologicznego ojca. Jest nim wpływowy adwokat Bryce Redstaff. Spotkanie z ojcem prowokuje Alexa do wejrzenia w siebie. Podczas wspólnego wieczoru w pokoju hotelowym Alex wyznaje Claire miłość.
Od razu na necie wyszukałam z jakich powodów usunięto postać Claire z serialu i pocieszyłam się informacją, że sama zrezygnowała, bo rozkręcała swoją karierę wokalną. Jednak nie sposób przyznać, że serial wiele straci gdy Claire odejdzie... bez niej to już nie to samo...
A tak nawiasem... czy zwróciliście uwagę na piosenkę którą słychać w tle gdy Claire i Alex są w hotelu? Wykonuje ją Rebecca Lavelle, tytuł chyba "Did I tell you". Co o niej sądzicie?
uwielbiam ten odcinek w którym Claire i Alex wyznają sobie miłość szkoda że potem to wszystko kończy się tak bezsensownie.
No to macie wszyscy szczęście ,że go sobie obejrzeliście :p
Ja byłam niestety w szkole ;/;/ i jestem z tego powodu bardzo zła bo już gubię powoli wątek :(
Może ktoś wie z was jak można na youtube obejrzeć ten odcinek co
A krótko to chyba co Clair umrze co nie ?? :P:P: :D:D
Pozdrawiam
Oooooooooo tak odcinek w środe był fajny :d taki MIŁOSNY ! :D... ale jak człowiek oglada ich na tych farmach to odrazu widzi ze jednak tam jest ich miejste. Najlepsze jak Clair wskoczyła na tego konia i strzałka za kurierem :D....tylko szkoda ze tak krótko.. :(
tak ja myślę ze ten film bez Clair to juz nie bedzie to samo niby bedzie Tess i reszta dziewczyn , ale tak głupio bo Clair i Alex wyznali sobie milośc wszystko tak fajnie sie układa, a tu co ona umiera... :(:( szkoda ze to leci w takich godzinach bo w tedy szkołę mam :( ale z tego co czytałąm co bedzie dalej to no nawet nawet :)(szkoda mi coreczki Clair)
No szkoda,bez Claire to nie będzie to samo Ja tam oglądam do końca 2 sezonu i dalej chyba nie I czas mi na to nie pozwoli no i ten szczególny brak naszej kochanej bohaterki ale cóż ...
:P:P :D:D
nio ja wlasnie chyba tez zakoncze na 2sezonie, chyba ze bede sciągała z neta odcinki i w sobote niedziele oglądała, hmm...pomysle nad tym, narazie sciągam serial One tree hill, bo kocham ten film, więc jak oglądne to sie bede zastanawiała czy ściągać, bez Clair...jej co to bedzie,ja można uśmiercic jedną z głownych bohaterek, jak nie głowną !!!nie kapcze ludzi, serio Ci co pisza scenariusze do filmow maja nie równo pod kopułą, np dajmy na to "moda na sukces" --ten co to pisze ma niezła wyobraźnie ;p ja bym scenariusz do Mc...inaczej napisałą, a po pierwsze nie uśmiercałą bym Clair !!!;) wow sie rozpisałam ;p
NO TYLE ŻE ONA SAMA NIE CHCIAŁA JUŻ GRAĆ, MOGLI PODMIENIĆ TĄ AKTORKĘ.....ALE FILM JEST SUPER TYLKO ZE DWÓJKA JUŻ NOWEJ SERI NIE DA!!!
no własnie i w dodatku jak zwykle nasza polska telewizja najpierw puszczą fajny film jeden dwa sezony a reszta lipaaa, jak zwykle , tak samo jak z dr. Housem i innymi , poszczaja denne m jak... czy inne badziewia ...wiem ze na halmarku leciały córki Mc... nie wiem czy jeszce je puszczaja bo tego kanału juz nie mam...
Ja zrobię podobnie ja Ty... obejrzę tylko tą serię, Claire umrze to i ja przestanę oglądać, bo dla mnie ten serial straci swój urok i klimat. Niestety... dla mnie zaczną się studia i to nawet dobrze się składa, że prawie równocześnie zakończy się druga seria "Córek..." bo dalej naprawdę bym nie oglądała a tak to chociaż nie będę żałowała, że przez zajęcia nie dowiem się co dalej między moją ulubioną parą: Claire i Alexem... Nadal nie mogę uwierzyć, że ona odejdzie!!! Kurczę, to niemożliwe!!!
PS. Dedykuję Wam wszystkim piosenkę z serialu, która zapadła mi w serce po kilku taktach... Rebecca Lavelle "Did I tell you"... prześliczna! [tak samo jak Reamonn "Pain"] Pozdrawiam :)
jasne,że ta piosenka zapadnie na zawsze.Dzisiaj był odcinek kiedy Claire ginie,ludu cóż za parszywe i bezsensowne zakończenie no ale cóż,piosenka dodatkowo nadała tych emocji więc łzy jak grochy miałam i od razu na forum wpadłam zobaczyć co to za utwór.
czasem ogl. na Hallmarku i jest oki ale jak na necie na jakąś stronke wlazłam o Córkach to zastanawiałam się czy aby niepomyliłam serial bo oprócz Stevie wszyscy właściwie nowi byli i zastanawiaąłm się co się stało z resztą.Chyba to dotyczyło 8 sezonu ale niejestem pewna.
witajcie ja ogladam serial od miesiaca i jest naprawde supre a ogladajac dzisiejszy odcinek to plakalam jak dzieciak nie rozumiem dlaczego oni usmiercili claire przeciez ona i alex tworzyli tak swietna pare tylko pozazdroscic a na dodatek w srode dwojka emituje ostatni odcinek bardzo szkoda naprawde super serila nie jakies tam pierdoly jak wiekszosc tych co leca na TVP1 i 2 wiecie moze gdzie mozna obejrzec wszystkie serie tego serialu pozdrawiam wszystkich fanów
ale chyba tvp2 emituje dalej bo weszłam na gazete programów w necie i widze ze w poniedziałk i we wtorek lecą Córki , wiec więc lto wie, ja niestety dzisiejszego odcinka nie widziałam i raczej juz narazie nie zobacze kolejnych poniewaz w tym czasie mam szkołe, chyba ze bd chora i bd w domu lezała to w tedy... moze w poniedziałek zobacze bo coraz gorzej sie czuje ;p...pozdrawiam Was, jak ktos ma chęci i moze niech napisze w miare dokłądnie jak ona zgineła,z goróy dziękuje :*:)
Hej wszystkim ja też najbardziej lubie Claire i Alexa.
Córki konczą nadawac we wtorek. Później już nie ma.
A scenarzyści nie chcieli uśmiercać Clair tylko ją gdzieś wysłać, ale aktorka się nie zgodziła i powiedziała, że nie wróci już do serialu i scenarzyści nie mieli wyjścia.
A czytałam gdzieś, że w finałowym odcinku 8 serii mają pojawić się wszyscy oczywiście oprócz Clair i Alexa.
Pozdrawiam fanów.
Ja nie moge sie pogodzic z tym ze Clair odeszła z filmu, bez niej to nie bedzie już to samo. Ściagnełam piosenke która leciała w filmie gdy Clair umarła i szczerze mówiac to łzy same leciał, żal ;-(
Kunegundo droga moja, nie musimy Ci nic opisywać, wystarczy, że wejdziesz na youtube i wpiszesz "Claire`s death part 1-McLeods Daughters " tam znajdziesz 3-częściowy materiał w j. ang, ale zapewniam Cię, zrozumiesz wszystko bez tłumaczenia! Tylko uzbrój się w pokaźną ilość chusteczek, bo te filmiki wycisną łzy nawet z największego twardziela. Ja płaczę na nich bez przerwy...
tak oglądnełam to włąsnie dziekuje za odpowiedz, jej ryczałąm i nadal rycze. . . szkoda ze nie moge oglądac tego serialu, poscili go o tak glupiej porze , pozostaje mi tylko siciągać, a jak by ktos mogł mi podac jaki ma tytuł i i z ktorego sezonu jest ten odcinek, bo chce sobie sciagac , z góry dzieki... ;(;(