Czy ktoś mógłby mi napisać co wydarzyło się w dzisiejszym odcinku?
08.10.09. tytuł: One Long, Long Day
bylabym wdzięczna :)
Peter przywozi Charlotte do Drovers, ale myli daty i nie zastaje Tess która wyjechała na piknik,
stevie dzwoni do Tess że zajmie się dzieckiem. Jednak mała Charlotte znika, wszyscy jej szukają. Gdy się odnajduje, dochodzi do spięcia między Stevie i Tess, Tess odbiera telefon od doktora Straussa. Chodzi o pracę dla Nicka w Argentynie. Tess postanawia wyjechać z mężem na pół roku. Kwitnie romans Dave'a z Regan. Jodi postanawia pocieszyć Kate zabiegami kosmetycznymi. Niestety, skóra na twarzy Kate po zabiegu wygląda znacznie gorzej.
dzięki ;) jeśli nie zobaczysz jakiegoś odcinka to chętnie się odwdzięczę i opiszę
hej, mogłabyś mi napisać co było w dzisiejszym odcinku tj. If You Build It... 22.10.09r. możesz opisać tylko od tego momentu co Kate i Jodi zaczęły śledzić tego Roba (jeśli możesz to napisz o czym on rozmawiał z tamtym gościem w samochodzie). z góry dziękuję
W obliczu suszy dochodzi do spięcia między Sandrą a Stevie. Sandra chce całą wodę z opadów kierować do swojej farmy. Sandra dostaje list z wiadomością że umarła jej matka i paczkę w której są pamiątki z dzieciństwa, oraz album ze zdjęciami małej sandry z matką. Sandra i jej matka nie były z sobą w najlepszych kontaktach, ma żal do matki że jej nie chciała, organizuje zebranie na które ma przyjść 10 dziewczyn, również z drovers, lecz nikt się nie pojawia sandra sama się upija.Spotyka ją steve pijaną i zapłakaną rano w polu, sandra zwierza się stevie, dziewczyny dogadują się. Charlotte przyjeżdża na weekend i mieszka z alexem, Sandra nawiązuje z nią bliższy kontakt. Dziecko wchodzi do pokoju Roba, ten zdenerwowany krzyczy na dziewczynkę że zgubiła jego obrączkę, która była w pudełku którym się bawiła. Dave ją odnajduje, Alex ma pretensje do Roba że tak odzywa się do dziecka. Rob przychodzi i przeprasza Alexa, a później daje Charlotte mały samochodzik. Gdy Jodi bierze prysznic w domku mężczyzn, słyszy rozmowę Roba z jakimś mężczyzną. Nabiera podejrzeń, że przedkłada on towarzystwo mężczyzn nad kontakty z kobietami. wraz z Kate śledzą go. Rob spotyka się z jakimś mężczyzną przy opuszczonym domu, ten mu mówi że jeśli nie wytrzyma może odejść, ale Rob opowiada że chłopaki z którymi mieszka są w porządku. to chyba tyle, pozdrawiam :)
Cześć
Mam takie pytanie do aisza1506.
Ile odcinków jesteś w stanie opisać?
Oczywiście od pierwszego odcinka pierwszego sezonu.
pozwolę się wtrącić. jeśli chcesz to mogę ci napisać streszczenia odcinków od początku do śmierci Claire bo mam je z tego forum (ktoś już prędzej opisał, skopiowałam, i byś już miała bez szukania ;)
odp
cześć, mogę opisać właściwie wszystkie odcinki, bo też mam gdzieś streszczenia :) pozdrawiam :)
a jakbyś opisywała to byś mogła umieścić te streszczenia tu na forum? bo ja bym też skorzystała ;)
Super!!!
Bardzo chętnie skorzystam z obu propozycji ponieważ przez godzinę emisji mogę obejrzeć tylko 2 odcinki tygodniowo :(
a mogłabyś mi napisać co działo się w dzisiejszym od momentu kiedy Dave odebrał telefon? to był sam koniec ;)
Szczerość lub wyzwanie
Na terenie farmy ląduje spadochroniarz - wiecznie szukający przygód brat Dave'a. Kate podbiega sprawdzić, czy nic mu się nie stało. Wystarczy jedno spojrzenie, żeby między skoczkiem a nią coś zaiskrzyło. Okazuje się, że Dave nigdy nie wspominał o bracie, a ich stosunki nie są najlepsze, zwłaszcza w kwestii nieszczęśliwej śmierci ich ojca. Jodi zastanawia się nad swoim imieniem, chce je zmienić, lecz nie może się na żadne zdecydować. W podjęciu decyzji pomaga jej Rob, twierdząc, że bez swojego imienia człowiek nie może być sobą.
mogłabyś mi opisać dzisiejszy odcinek? 05.11.09. tytuł: Body & Soul (ciało i dusza) byłabym wdzięczna ;)
Tess dostaje list, który Nick wysłał dzień przed wypadkiem,boi się go jednak przeczytać, gdyż zaczyna rozumieć że dalsze życie nie będzie łatwe.Harry namawia Sally by zamieszkała z dzieckiem u niego, gdyż Harrison jest ostatnim z Rayanów, słysząc to Alex znika.Stevie uświadamia sobie, że żywi do Aleksa silne uczucie. Martwi się, że nikt go nie widział od poprzedniego dnia. Pyta Harrego czy go nie wie co się z nim dzieje, ale jego to nie interesuje ponieważ jest zajęty małym Harrisonem. Tymczasem Alex wybrał się do szałasu drwali, w którym dawniej często bawił się razem z bratem.Błąkając się i szukając domku poznaje dwóch chłopców, którzy uciekli z domu.Oni zaprowadzają Alexa w miejsce w którym bawił się Nickiem będąc małym chłopcem, mówiąc że to ich domek który sami zbudowali, jednak na domku są wyryte imiona Alex i Nick. Alex zadowolony wykopuje w domku puste pudełko i krzyczy na chłopców że ukradli jego zawartość. Spędza tam z chłopcami noc, jeden z nich płacze, gdyż chce wrócić do domu ale brat mu nie pozwala, bo nie chce by ten wyjechał do szkoły,twierdzi że bracia powinni trzymać się razem.Alex wspomina siebie i Nicka i tłumaczy chłopcom że kiedyś i tak ich drogi się rozejdą.Rano wracają wszyscy do samochodu Alexa i tam chłopcy dają Aleksowi samochodzik którego szukał, gdyż wziął go Nickowi i zakopał w domku. Sally nie wytrzymuje że Harry decyduje o jej dziecku i postanawia wrócić do miasta, Zły Harry oznajmia Sandrze że zrobi wszystko by odzyskać dziecko.Tess postanawia przeczytać list od męża.
Mogłabyś opisać mi dzisiejszy odcinek? tj. z dnia 25.11. tytuł:Second Best. będę wdzięczna i z góry dziękuję :)
Podaje swojego maila. Jeśli ktoś ma streszczenia odcinków będę wdzięczna za odpowiedz.
malgorzatka_w@poczta.onet.pl
Hejka. A ten odcinek (nie pamiętam tytułu), w którym Nick wraca z Argentyny i okazuje się, że został porwany przez kosmitów i nic nie pamięta? Chodzi mi o te moment, kiedy wszczepiają mu chip pod skórę i kasują pamięć. Musiałem wtedy wyjść z domu i nie widziałem. Teraz wiem, że ma to też związek z ciążą Tess, której przebieg nie pozwolił jej nie przybycie na pogrzeb Harry'ego. Czy Tess też została w jakiś sposób napiętnowana przez przybyszów z kosmosu? Z góry dziękuję.
Co???
Pierwsze słysze o jakiś kosmitach?
Robisz sobie żarty? Czy mówisz serio?
Nicka napadł i pobił jakiś mężczyzna, ale tylko dlatego że chciał porwać mu bilet na samolot i dokumenty. Nicka ktoś odnalazł i zawiózł do szpitala i dopiero jak wybudził się ze spiączki to odezwał się do Tess. W tym czasie samolot którym miał lecieć rozbił się i przy zwłokach tego mężczyzny znaleziono dokumenty Nicka, dlatego sądzono że to właśnie on zginął.