PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

od pewnego czasu poszukuję odcinka, w którym Nick przez przypadek wchodzi to czegoś co przypominało łazienkę (czy co w tym stylu),ogólnie rzecz biorąc tam jest Tess, która się myje. Jak Nick wszedł to Tess się przykryła...ale tylko z przodu... zapomniała że z tyłu jest lustro.
Chyba był to 1 sezon. Proszę, pomóżcie!!!

jadwiga9500

Tak, pamiętam ten odcinek... to rzeczywiście był pierwszy sezon i chyba nawet w pierwszych odcinkach gdy w Drovers Run pojawiła się Tess. Poszukaj w pierwszych 10-ciu odcinkach, tam powinna być ta scena. Niestety bliższych informacji Ci nie podam, pamiętam tylko, że w tym odcinku Tess zdenerwowała się na Claire i chciała pojechać do miasta na kawę, bo zepsuła elektryczność w domu (spowodowała spięcie instalacji gdy włączyła swój ekspres do kawy), jednak po drodze zakopała się i tak ją znalazł Alex. Samochodu nie wyciągnęli, ale za to urządzili sobie zabawę w błocie. Potem całkiem brudni wsiedli na motor i pojechali do domu Alexa żeby się tam umyć. No i Tess miała do dyspozycji łazienkę, gdy się już wykąpała do łazienki wpadł Nick i to właśnie wtedy miała miejsce ta scena, o którą pytasz... :) Spróbuj poszukać między 2 a 6 odcinkiem... choć mogę się mylić :)

jadwiga9500

Szukając innego epizodu dotarłam do odcinka, o który pytałaś.
Scenę, którą chciałaś znaleźć można zobaczyć w odcinku 6 pt. "Proza życia". Tu masz link do opisu tego odcinka: http://www.australia-tv.info/viewtopic.php?t=928
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
haruka13

Hej sorki ,że pisze tutaj ale nie chce zakładać nowego tematu mam pytanie czy może ktoś z was pamięta ten odcinek kiedy Tess-tak to chyba ona, wpadła do zbiornika chyba z jakimiś nasionami nie wiem co tam było.W każdym razie wpadła :):) i długo nie mogła wyjść
Jak ktoś wie to proszę napisać :):):):):)

ocenił(a) serial na 7
Tupac512

jest to w 16 odcinku 3 serii:)
o to ten fragment ratowania Tess, scena zaczyna się w 1:90 min tej części:
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=luNl_gvN6gc&feature=related

ocenił(a) serial na 10
p_marzena

Ooo Dziękuje serdecznie sama by pewnie nie znalazła :):):) :*