niestety musiałam wyjechać ..i nie mogłam obejrzeć odcinków w piątek i w poniedziałek , ktoś mógłbym mi je streścić , ale tak porządnie ;) z góry bardzo dziękuję ;) bo nie wiem , co z Kate , co zrobiła ..i o co oskarżają Stevie ?
W piątek w Gungallen późno w barze zjawia się były mąż Moiry, Hugh. Kpobieta nie chce z nim rozmawiać, jednak mężczyna nie daje za wygraną, i przychodzi do baru następnego dnia. Chce, by mu wybaczyła, bo wciąż ją kocha i przepraszam, za zdradę. Moira nie wie co ma robić. Miło jej się rozmawia z byłym mężem, jednak przez jego błąd( przez niego benzyna zalała szopę) mówi mu, że to koniec i go nie kocha. Hugh załamamy wyjeżdża z miasta. Tymczasem Patrick przygotowuje się do egzaminu, w którym pomaga mu Kate. Chlopak pod wpływem emocji wsiada do skutera Regan i jedzia szybko, nie patrząc na to, że jeden z koni wyrywa się i ucieka. Stevie za nim biegnie. Tego konia miała sprzedać i go oswoić, jednak przez lekkomyślność Patrica teraz może jej się to nie udać. Jest zła na niego. W końcu udaje jej się go dogonić i dzięki pomocy Rilego oswaja go i sprzedaje, bo Jodi mogła kupić urządzenie potrzebne na farmę. Regan nadal boi się jechać konno i urzywa do przeganiania bydla skutera. Gdy sama to robi przewraca się, a skuter się zapala. Z pomoca przychodzą jej Jodi i Stevie. Skuter jest zniszczony i Regan podejmuje decyzję. Nauczy się jeździć na koniu Tess, Oskarze. Podczas wspólnej kolacji na świezym powietrzu dzwoni Nick. Okazuje się, że Tess urodziła coreczkę, Claire Ruth.