PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112226}

Córki McLeoda

McLeod's Daughters
2001 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4241
Córki McLeoda
powrót do forum serialu Córki McLeoda

prosze jesli ktos wie gdzie mozna ogladac film niech mi pomoze, chodzi mi o konkretny odcinek 23, bedzie szedl w tvp2 7 lipca(poniedzialek)nie bede go mogla wtedy ogladnac a nie chcialabym stracic watku a jesli ktos ma na kompie niech napisze na forum dam adres poczty albo chociaz niech ktos napisze co sie dzialo w tym odcinku:) DZIEKI!!!!!!!!!

justyna_8

Nie mam na kompie ale opiszę co się wydarzyło. Claire spędza noc z peterem w stajni czuwając przy strzałce(koń ma jakieś zapalenie), całują się ale rankiem peter znika a claire nie rozumie czemu. Tess ma problemy z konopiami w których marihuanę po kryjomu hoduje brat becky. Nowy posterynkowy dowiaduje się o tym, becky bierze winę na siebie, ale jodi mówi prawdę i brat becky będzie pracował na farmie ryanów ponosząc karę za popełnione przestępstwo. Tess jest zasmucona bo becky chcąc ratowac brata spryskała środkiem owadobójczym konopie. Becky obiecuje zwrot pieniędzy za zniszczone konopie. Alex chcąc ją pocieszyć proponuje zasiać coś innego albo ponownie konopie. Również Nick dzowni ze słowami otuchy dla tess.

ocenił(a) serial na 10
noehhs

wielkie dzieki, mozesz mi jeszcze napisac co sie stalo w dzisiejszym odcinku?? zaczely sie wakacje trzeba do pracy chodzic... i nie dam rady ogladac, mozesz mi dac nr gg?? jesli masz:) i jeszcze raz dzieki!!!!!

justyna_8

We wtorkowym odcinku kiedy ze sobą wieczór spędzają tess i alex w pustm domu ryanów ktoś podrzuca dziecko z kartką, że ojcem jest alex. Cała ta sytuacja denerwuje tess, która w końcu opuszcza dom. Alex opiekuje się dzieckiem wraz z nickiem. Z czasem posterunkowy odnajduje matkę dziecka a ojcem chłopczyka okazuje się nie być alex a ktoś inny. Alex jest rozczarowany ku swojemu zaskoczeniu. Tess dochodzi do wniosku, że zakończy związek z alexem. Do tess przyjeżdża peter, ona ma nadzieję że będą razem, lecz on informuje ją, że ich stosunki powinni pozostać na gruncie zawodowym. Tess jest rozczarowana, ale godzi się z tym. Jednak okazuje się, że dwoje ludzi nie mogą bez siebie wytrzymać i spędzają ze sobą noc.
Nie używam gg.