x czy y? to taka zabawa.
podajemy pytanie i dwie możliwe odpowiedzi.
następny gracz wybiera co mu bardziej odpowiada i zadaje następne pytanie.
Która lepsza :
Grace czy Regan ?
nie mogę się zdecydować...chyba Grace.
Moje pytanie: Który lepszy: Matt czy Riley?
na początku jej nie lubiłam ale teraz jest spoko : *
który sezon lepszy 4 czy 5 ?
Jodi, jest od początku serialu i jest zabawna.
Kogo wolelibyście żeby został Dave czy Patrick?
Trudno powiedzieć ale raczej podobał mi się ślub Steve fajnie urządzony i muzyka podczas ślubu była super a szczególnie ta piosenka kiedy Steve w sukni ślubnej szła do Alexa :). Moje pytanie Który lepszy Bryce czy Harry?
Moim zdaniem Matt .
Śmierć którego z bohaterów była smutniejsza Alexa czy Claire ?
Żadna z tych śmierci nie powinna się wydarzyć:( Ale jeśli już mam wybierać to chyba śmierć Claire była smutniejsza(jak dla mnie).
Która z piosenek piękniejsza? "Did I tell you" czy "The man I loved"
Obie mnie denerwowały ale chyba bardziej Fiona : )
która lepsza Meg czy Moira ?
To już było(i co nie taka zła gra)
Jednak wolę Regan.
Lubisz Tayler: tak czy nie?
hmm... czasem mnie denerwuje ale nawet ją lubię , czyli TAK :)
Który koń jest lepszy Tess ( Oskar ) czy Stevie ( chyba Bandżo )
Mi się podoba koń Steve. Moje pytanie Podoba się wam skrócona wersja piosenki rozpoczynającej Córki McLeoda Tak czy Nie?
bardziej podobała mi się ta pierwsza wersja piosenki.
Kto przystojniejszy: Alex czy Marcus?
Cóż myśle że Ashleigh jest okropna Sandra przynajmniej czasem okazywała odruchy człowieczeństwa. Które oświadczyny wam się podobały Steve czy Grace?.
w sumie tak tylko nie rozumniem czemu scenarzyści wymyślili że zdradzał Grace moim zdanie pasują do siebie i powinni razem być
czy podoba Wam się że żadna dziewczyna z Drovers nie ma normalnego związku tylko same problemu lub po krótkim czasie śmierć kogoś [ np Claire, Alex Riley] ? tj oprócz Tess i Jodi które wyjechały
oczywiście, że się nie podoba. Która sytuacja byłaby smutniejsza: gdyby Stevie donosiła ciążę a Alex umarł czy gdyby Stevie poroniła a Alex przeżył? (wiem że pierwsza jest prawdziwa ale tak tylko pytam)
hmm . trudne pytanie ; /
Najlepiej gdyby Alex żył i żaby Stevie donosiła ciąże ..
może niech ktoś inny odpowie na to pytanie ,bo ja naprawdę nie wiem co wybrać.
No troszeczku trudne pytanie myśle że fanki są nie zadowolone że nie ma Alexa a ciąża no to też wielka strata.Trudno wybrać bo ta i ta strata dla kobiety jest cieżka.