PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122754
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Nowa Gra

ocenił(a) serial na 8

>>>Najciekawszy BOHATER Chirurgów<<<

12 postaci Grey's Anatomy walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (po 18stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!

OTO ZAWODNICY:

Meredith Grey
Christina Yang
Izzie Stevens
Alex Karev
George O'Malley
Miranda Bailey
Richard Webber
Lexie Grey
Arizona Robbins
Derek Shepherd
Callie Torres
Mark Sloan

WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Chirurgów!!!

Miłej zabawy ;)

P.S.ta gra nie jest wymyslona przeze mnie, ale myśle ze autor nie bedzie miał mi za złe że ją pożyczylam i zmieniłam... troszkę. A jeśli bedzie to zawsze może założyć osobny temat.XD

Jucha91

3 pkt - Derek
2 pkt - Mark
1 pkt - Alex

a tak nawiasem mówiąć puste laleczki takie jak Izzie do domu ...

KsieznaLadyD

3 pkt - Lexie
2 pkt - Meredith
1 pkt - Mark

yvonne14

3 pkt - Mark
2 pkt - Alex
1 pkt - Derek

zgadzam się, Izzie mi się jakoś nie podoba tzn taka typowa laleczka ...

ocenił(a) serial na 10
fanka_3913

3- Alex
2- Meredith
1- Miranda

budyn4

Czytając wasze idiotyczne komentarze mam wrażenie że nie oglądaliście ani jednego odcinka Chirurgów nazywając Iz "pustą laleczką" .... Chyba macie problemy z odróżnianiem charakterów .... Izzie jest ciepła i serdeczną osobą zawsze pomagającą innym, współczującą serdeczną kochającą inteligentną a nie pustą laleczką... Dajecie po 3 pkt. dla Alexa a to on jest kretynem i chętnie by przeleciał wszystko co się rusza i kto tu jest pusty już szybciej Alex i Mark SPAM!!!!!!!!!!

choć Mark się zmienił przynajmniej od kiedy dowiedział się że ma córkę
SPAM................

dlatego ja głosuje tak:
3pkt Iz
2pkt Mer
1pkt Derek

i szkoda że Christiny już nie ma

ocenił(a) serial na 10
Matusek17

ja oglądałem na razie 99 odcinków i uważam co następuje:
* Alex był kretynem ale odkąd związał się z Iz coś go nawróciło
* Mark odkąd związał się z Lexie też uległ metamorfozie
* Lexie wygląda po prostu uroczo dlatego na nią głosuje
* Miranda - chociaż na początku terroryzowała wszystkich, pokazała się z innej strony i bardzo ją polubiłem
* Meredith - takie mieszane o niej mam zdanie, czasem ok czasem już mniej ale da się lubić
* Christina - czasem pokazywała swoją dobrą stronę ale ogólnie nigdy za nią nie przepadałem
* Derek - trochę za bardzo wykorzystuje te swoje oczy i włosy i myśli że każdą może mieć więc szczerze powiedziawszy wolę Georga albo Marka (oczywiście po przemianie jak się z Lexie związał)
* Iz - tu konflikt się pojawia, niby taka ekstra i w ogóle ale właśnie w tym problem - jest ładna, jest wrażliwa, przeżywa wszystko i to właśnie zaczyna być takie że aż człowieka mdli, zgadzam się z poprzednikami że z Iz jest taka typowa laleczka, to co że jest inteligentna i kochająca ale przesadzili zbytnio z nią, jest stała, nie to co inne postacie które z każdej strony, raz z negatywnej raz z pozytywnej się pokazują ... za dużo lukru jej postaci dali i to jest właśnie ta "pustość" według mnie i jak się domyślam inni to samo myślą skoro ją tak określają ... Iz za sam wygląd i za sam lukier staje się ulubienicą a przecież to nie wystarczy, tu trzeba czegoś więcej ... dlatego ja np nie popieram Iz, i już wolę nawet Christinę xD mimo że jej nie trawię ...

Shr3Q

Nie uważam, że dali jej za dużo lukru bo jak na razie widziałem wszystkie odcinki do sezonu 06 17 i pokazywała że też ma pazur... a po za tym to właśnie pustość charakteryzuje się brakiem uczuć a Iz je okazuje. Nawet jeśli w nadmiarze to przecież nie po to powstał serial alby było takich samych 10 Christin czy Mer . Napisałeś też że głosujesz na Lexie bo wygląda uroczo już sam sobie trochę zaprzeczasz i jeśli o tym chwilkę pomyślisz to przyznasz mi rację.

No ale co kto woli Chociaż ja Lubie zarówno tak samo Christine jak i Iz i Mirandę co nie znaczy że uwielbiam wszystkich z tego serialu ....

ocenił(a) serial na 10
Matusek17

3pkt Meredith Grey
2pkt Derek Shepherd
1pkt Mark Sloan

ocenił(a) serial na 10
Matusek17

Lexie wygląda uroczo bo nie wygląda na lalkę jakąś tylko jest urocza i słodka (wygląda bardziej na dziewczynkę niż kobietę) i to jest jej atut, takim urokiem można facetowi w głowie zawrócić - zauważ że np. Mark który zawsze "polował na dziewczyny" zwrócił uwagę na Lexie a nie na Iz, i to Lexie go rozkochała i sprawiła że się zmienił ...

co do głosowania
3 pkt - Lexie
2 pkt - Miranda
1 pkt - Meredith

ocenił(a) serial na 10
Shr3Q

poza tym Alex leciał zarówno za Lexie jak i Iz nie mówiąc o pielęgniarce i walniętej panience

a kto wie czy jeśli Lexie byłaby wcześniej w serialu to czy to nie ona zwróciłaby uwagę Denny'ego Duquette'a zamiast Iz - ona ma w sobie ten urok właśnie :)

ocenił(a) serial na 10
Shr3Q

3 pkt - Meredith
2 pkt - Derek
1 pkt - Mark

yvonne14

Meredith
Derek
Mark

ocenił(a) serial na 8
myspace1529

nie zebym sie czepiała ale nastepnym razem prosze napisz punkty... bo mimo tego ze to oczywiste to potem znowu mi powiedza ze źle licze bo nie uznałam czegos tam.... <tego głosu nie zaliczam...>

ocenił(a) serial na 10
yvonne14

3 pkt - Meredith
2 pkt - Derek
1 pkt - Izzie

ocenił(a) serial na 10
Jucha91

3 pkt - Meredith
2 pkt - Derek
1 pkt - Alex

galaretka8

3 pkt - Mark