PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122754
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Nowa Gra

ocenił(a) serial na 8

>>>Najciekawszy BOHATER Chirurgów<<<

12 postaci Grey's Anatomy walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (po 18stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!

OTO ZAWODNICY:

Meredith Grey
Christina Yang
Izzie Stevens
Alex Karev
George O'Malley
Miranda Bailey
Richard Webber
Lexie Grey
Arizona Robbins
Derek Shepherd
Callie Torres
Mark Sloan

WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Chirurgów!!!

Miłej zabawy ;)

P.S.ta gra nie jest wymyslona przeze mnie, ale myśle ze autor nie bedzie miał mi za złe że ją pożyczylam i zmieniłam... troszkę. A jeśli bedzie to zawsze może założyć osobny temat.XD

Shr3Q

Meredith!!! Cristina nie może odpaśc ;d

ocenił(a) serial na 10
yvonne14

Obie lubię, ale skoro muszę wybrać, to odrzuce Christinę..

ocenił(a) serial na 8
Jucha91

nie nie mam, ale byłabym wdzieczna gdybyscie nastepnym razem jednak zaczekali na mnie. ale że moje obliczenia się pokrywają więc okej.

zagrożone są Meredith i Cristina.

ocenił(a) serial na 10
yvonne14

Christina do domu xD albo jak to Owen określił "Christin" xD

Shr3Q

Christina musi odejść ... Meredith musi zostać i wykopać Dereka ...

yvonne14

do pewnego czasu "Śmierć" wydawała mi się postacią nudną, bez ambicji, dla której życie nic nie znaczy ... jednakże aktualnie zrehabilitowała się w moich oczach i byłoby mi głupio ją odrzucać ... natomiast pani "wielce ambitna" dla której uczucia innych nieliczyły się wzbudziła moją litość gdy zostawił ją burke ... jednakże ona z kolei zaczęła pokazywać się po tym coraz bardziej ze złej strony i dopiero gdy powiedziała wszystkim o tym że Izzie jest chora znowu wzbudziła mój szacunek ... jednakże nie mogę oszczędzić obie panie więc jedną trzeba "uśmiercić" ...

jak więc widać ciężki mam wybór ... jednakże za uśmiech i to że jest właśnie inna pozostawiam w grze ... Meredith

tak więc CHRISTINA goodbye

CHRISTINA

CHRISTINA

KsieznaLadyD

Meredith... żegnaj

saladka04

Ciężki wybór głosowałem na obie, kurcze szkoda nie wiem już sam, obie lubię ale chyba niech odpada ............. Meredith

ocenił(a) serial na 10
Matusek17

odpada Meredith

a tak na przyszłość to jest CRIstina a nie jakieś inne wersje ;x

ocenił(a) serial na 10
agao2102

obie lubię ale jak dla mnie Meredith dużo się zmieniła (może ten ślub na nią zadziałał) a więc odpada Christina albo jak kto woli Cristina...

ocenił(a) serial na 10
lissonka

Cristina niech odpada, co jak co ale Mer musi zostać!!! jest dużo ciekawszą postacią niż Cristina.

agao2102

Christina a nie Cristina ;p wszędzie tak piszą więc nie zmieniaj xD

a co do głosowania - Christina musi odejść ...

ocenił(a) serial na 10
fanka_3913

Oczywiście że odpaść powinna Meredith , jest tam chyba najmniej barwną postacią!

ocenił(a) serial na 10
fanka_3913

oczywiście że odpaść powinna Meredith , jest tam najmniej barwną postacią

ocenił(a) serial na 10
fanka_3913

poczytaj sobie na forach czy gdziekolwiek jest Cristina. A ty byś chciała żeby Twoje imię ktoś przekręcał? ok. nieważne 0.0

ocenił(a) serial na 10
yvonne14

Głos na Christinę za to, że zawsze zarzucała coś Meredith, a potem robiła to samo xD

ocenił(a) serial na 8
Jucha91

jako że to jak dotąd chyba najbardziej konrowersyjny pojedynek pokuszę się o słowo komentarza. gdyby teraz była niedziela odpadłaby.... Cristina. no ale nie przesądzajnmy faktów z góry.. może fani Christine(:P) wezma sie do roboty i pokażą Deth gdzie jej miejsce

yvonne14

Oddaję głos na Meredith.

ocenił(a) serial na 10
Shontelle

Hmm sama nie wiem. Jest ambitna i wzruszyło mnie kiedy sie popłakała oraz powiedziała ,ze Izz jest chora. Ale Meridith ślicznie sepleni i płacze jeszcze lepiej. Serce podpowiada by odrzucić Meridith,ale nie mogę. wiec niech odejdzie Cristina :(

CRISTINA

nb50

Meredith

Matusek17

Meredith

saladka04

hmm niech odpadnie Meredith.
- jakoś mniej mnie przekonuje do siebie.

ocenił(a) serial na 10
Szmyciek

Christina, żegnaj ;) nigdy Cię nie lubiłem xD

Shr3Q

MEREDITH!

SmallCrime

Meredith! Uwielbiam Cristinę.

Colette

Christina
(za krótki)
(dalej za krótki)
(ile jeszcze znaków dać by nie był za krótki?)

ocenił(a) serial na 10
KsieznaLadyD

trudny wybór, obie lubię ale postanowiłam że odpaść niestety musi Christina

ocenił(a) serial na 10
gosiunia94_94

Odpada Cristina, choć UWIELBIAM obie, przecież to twisted sisters xD!!! Jak można dać je obie rywalizujące... gdziekolwiek!! :P

galaretka8

twardo stoję przy swoim - CHRISTINA MUSI ODEJŚĆ bo Meredith musi Dereka wykopać xD

yvonne14

Cristina, goodbye.

za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>

kacperoler368

Christina żegnaj ;)

i to na zawsze ;p

ocenił(a) serial na 10
fanka_3913

Trwam przy swoim.. Cristina musi odejść..

ocenił(a) serial na 10
Jucha91

ja też uważam cały czas że Christina się nie nadaje na sympatię publiczności (miewała chwile kiedy da się ją lubić ale na dłuższą metę ja bym nie wytrzymał) xD

ocenił(a) serial na 10
Shr3Q

ups, nie napisałem kto ma odpaść - skoro się nie nadaje to wywalam Christinę ;)

ocenił(a) serial na 8
Jucha91

twisted pojedynek trwa.. jak narazie jest 17:11. czy tak zostanie?

ps. jak mozna było je dać razem zagrożone? cóż.. to wasze głosy tak zdecydowały

yvonne14

Meredith

Shontelle

Meredith!

SmallCrime

dupa a nie Meredith ... nie zgadzam się ;p

CHRISTINA, NIE ZNOSZĘ JEJ, WYWALIĆ CHRISTINĘ ...

yvonne14

W takim razie niech odpadnie Christina...

myspace1529

później nie będę miał czasu na odpowiedź więc teraz już pisze ... dalej trzymam się swojego stanowiska, że:
Christina, CHRISTINA, Christina musi odejść

myspace1529

zgadzam się, mam już dość Christiny więc ona odpada ;)

ocenił(a) serial na 10
fanka_3913

Chyba jednak już czas na Mer!!! Christina jakoś za każdym odcinkiem mnie pozytywnie zaskakuje

ocenił(a) serial na 10
sudi2

trudny wybór, ale głosuje by odeszła Christina.

gosiunia94_94

Meredith

ocenił(a) serial na 8
Colette

no i stało się... gre opuszcza... Cristina! hm... czyzbyscie nie lubieli ambitnych kobiet z charakterem?

pozostali:

Meredith Grey
Izzie Stevens
Alex Karev
Miranda Bailey
Lexie Grey
Derek Shepherd
Mark Sloan

osób coraz mniej.. kto zwycieży?

ocenił(a) serial na 10
yvonne14

jasne że nie lubimy ambitnych ... jeśli ktoś jest ambitny ale nie dąży po trupach to już co innego ;)

no dobra:
3 pkt - Miranda
2 pkt - Lexie
1 pkt - Meredith

ocenił(a) serial na 10
Shr3Q

3 pkt. Miranda
2 pkt. Mark
1 pkt. Alex

s1502

3 pkt. Alex Karev
2 pkt. Izzie Stevens
1 pkt. Miranda Bailey

A ja mam jeszcze prośbę do prowadzącej: mogłabyś po tych weekendowych pojedynkach podawać wyniki procentowe, np.: Stosunkiem głosów 59% - 41% odpada... albo chociaż kto ile głosów zdobył. Dobrzej jest wiedzieć, a nie zawsze chce mi się liczyć.

ocenił(a) serial na 10
saladka04

3 pkt - Derek
2 pkt - Meredith
1 pkt - Izzie