Czarne lustro: Sezon 7 Czarne lustro sezon 7, odcinek 1
odcinek Czarne lustro (2011)

Czarne lustro | Zwyczajni ludzie

Common People 57m
8,0 4,5 tys. ocen
8,0 10 1 4540
Czarne lustro
powrót do forum s7e1

Warto było czekać na ten sezon. Pierwszy odcinek bardzo smutny. To nie futurystyczna fikcja, a rzeczywistość wielu ludzi, chociaż (jeszcze?) nie dosłownie... Ehhhh

ocenił(a) serial na 9
Fornitta

Zgadzam się z Tobą. To jest rzeczywistość: dostęp do lekarzy specjalistów, lepszej jakości jedzenie, wyjazdy w odległe miejsca - to wszystko ma swoją cenę i nie jest dla "zwyczajnych ludzi", a tutaj dochodzi jeszcze postęp technologiczny, który niebawem jeszcze bardziej oddziali tych "zwyczajnych" od tych, których stać. Rewelacyjny początek sezonu.

ocenił(a) serial na 8
Fornitta

Dokładnie, bardzo smutny.. jakoś nie umiałam tego oglądać, mimo że mnie wciągnęło :/

ocenił(a) serial na 9
Fornitta

Ja dalej o nim myślę i przeżywam

ocenił(a) serial na 8
Danicalifornia_2

Danicalifornio- ja tez nadal o nim mysle. Dla wielu ludzi oplacenie wynajmu mieszkania i kosztow zycia (ciagle rosnacych) jest taka walka o przetrwanie. A jesli do tego dochodza problemy ze zdrowiem... I drugi czlowiek predzej zaplaci za wypicie moczu na wizji, niz pomoze. Wyobraz sobie, co by bylo, gdyby bohaterowie mieli dziecko- dzieci kosztuja, wiadomo. Ale wtedy decyzja o zakonczeniu zycia tej kobiety bylaby o niebo trudniejsza. Kurcze, pomagajmy slabszym, jesli mozemy, tyle napisze na koniec.

ocenił(a) serial na 9
Fornitta

byłam dziś świadkiem podobnej sytuacji, o której mówisz. Jak widac niestety serial bardzo dobrze oddaje nasze współczesne problemy