Czarne lustro: Sezon 7 Czarne lustro sezon 7, odcinek 5
odcinek Czarne lustro (2011)

Czarne lustro | In memoriam

Eulogy 47m
7,1 2,9 tys. ocen
7,1 10 1 2946
Czarne lustro
powrót do forum s7e5

Paul Giamatti

ocenił(a) serial na 9

Nie wiem czy ten odcinek jest dla mnie najlepszy, bo wzruszający scenariusz czy to, że gra Paul Giamatti…

ocenił(a) serial na 8
Jim111

zagrał świetnie

Jim111

najgorszy odcinek

ocenił(a) serial na 9
anonimowy_havier

Najgorszy odcinek… według ciebie.

Jim111

Sprawa odbioru tego odcinka to kwestia wrażliwości. Dla mnie bardzo emocjonujący. Gra Paula Giamantiego jest... brakuje mi słowa, które odda jego klasę. 

ocenił(a) serial na 9
Coperek_1

Właśnie z tego powodu napisałem, że to najlepszy odcinek. Serdecznie pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
Coperek_1

Tyle, że black mirror się nie ogląda dla emocjonujących historyjek, tylko dla rycia bani tematyką sci-fi. Tutaj czekało się aż się coś wydarzy, na ten plot twist, a tu nic. Równie dobrze można sobie odpalić jakiś dramat. Mało to było blackmirrorowe.

Coperek_1

W pełni się zgadzam

ocenił(a) serial na 9
Jim111

Wspaniały odcinek ale rozumiem, dlaczego wiele osób ocenia go jako najgorszy. Jak dla mnie najlepszy z tego sezonu, zaraz później odcinek pierwszy. Jak dla mnie mógłby nawet trwać dłużej, ta opowieść mnie całkowicie pochłonęła i bardzo wzruszyła. Świetna rola Paula Giamatti.

ocenił(a) serial na 9
Doti_18

To nie "wiele osób" tylko durne boty. Bot to nie jest osobą. Trzeba o tym pamiętać i bojkotować tą zakałę internetu!

Jim111

Póki co najlepszy odcinek w tym sezonie. Trochę melodramat, technologia jest tak naprawdę gdzieś tam w tle i wyjątkowo nie jako zagrożenie.

ocenił(a) serial na 10
Jim111

Najwspanialszy odcinek tego sezonu.
Giamatti - klasa i mistrzostwo!