Czarne lustro
powrót do forum 1 sezonu

Czytając opisy ludzików, myślałem że siadam do ambitnego kina, które faktycznie pokaże w sposób niecodzienny problem z przestarzałą jak na nasze czasy technologią. Tymczasem strawny był tylko pierwszy odcinek, reszta to żenada, przerysowana, nierealna i nieciekawa. A już czarę goryczy przelał odcinek z lalką. Jak gościu szanujesz siebie i swój czas choć trochę, nie siadaj do tego g***a, pojęcia nie mam czym sugerowali się ludzie oceniając ten netflixowski badziew tak wysoko. Widziałem filmy i seriale o niebo lepsze z niższymi ocenami, o co chodzi???

ocenił(a) serial na 8
NIEZMIENNIEZMIENNY

Już ci mówię, chodzi o to, że musisz załączyć sobie więcej avengersow i nie realnych spider menow, miliony za głosnych wybuchów i efektów to kino dla ciebie

Mortemignis

Ty tak na poważnie, czy rzeczywiście masz IQ słoika musztardy?

ocenił(a) serial na 8
NIEZMIENNIEZMIENNY

Jak najbardziej poważnie, co do musztardy to nie wiem ile takowy słoik ma IQ obstawiam, że nie można mu sprawdzić więc... hmmm

black mirror jest dobrym serialem pokazującym w dużym stopniu przyszłość, która na bank będzie ch#%owa czipy nie czipy, dużo też opcji średnio realnych ale kto wie... zależy jak kto ma otwarte myślenie :) oglądając spider many myślenia zbytnio nie trza heh

Mortemignis

Oceniając filmy marvela nie oceniam fabuły, bo wiadomo, to adaptacje komiksów, nie zaprzeczysz jednak, że efekty są na najwyższym, światowym poziomie, i to właśnie zasługuje na moje "10", jeśli chodzi o piosenkareczkę uwięzioną w lalce, albo grupkę korpopracowników zamkniętych w grze jakiegoś psychopoeba, no proszę cię. Niedaleka przyszłość? Bicz pls... Ale okej, skończmy już tę jałową dyskusje, nie ma najmniejszego sensu zaśmiecać F/W

ocenił(a) serial na 8
Mortemignis

właśnie podobna myśl przeszła mi na myśl, jak przeczytałam tamten komentarz.