Czytając opisy ludzików, myślałem że siadam do ambitnego kina, które faktycznie pokaże w sposób niecodzienny problem z przestarzałą jak na nasze czasy technologią. Tymczasem strawny był tylko pierwszy odcinek, reszta to żenada, przerysowana, nierealna i nieciekawa. A już czarę goryczy przelał odcinek z lalką. Jak gościu szanujesz siebie i swój czas choć trochę, nie siadaj do tego g***a, pojęcia nie mam czym sugerowali się ludzie oceniając ten netflixowski badziew tak wysoko. Widziałem filmy i seriale o niebo lepsze z niższymi ocenami, o co chodzi???
Już ci mówię, chodzi o to, że musisz załączyć sobie więcej avengersow i nie realnych spider menow, miliony za głosnych wybuchów i efektów to kino dla ciebie
Jak najbardziej poważnie, co do musztardy to nie wiem ile takowy słoik ma IQ obstawiam, że nie można mu sprawdzić więc... hmmm
black mirror jest dobrym serialem pokazującym w dużym stopniu przyszłość, która na bank będzie ch#%owa czipy nie czipy, dużo też opcji średnio realnych ale kto wie... zależy jak kto ma otwarte myślenie :) oglądając spider many myślenia zbytnio nie trza heh
Oceniając filmy marvela nie oceniam fabuły, bo wiadomo, to adaptacje komiksów, nie zaprzeczysz jednak, że efekty są na najwyższym, światowym poziomie, i to właśnie zasługuje na moje "10", jeśli chodzi o piosenkareczkę uwięzioną w lalce, albo grupkę korpopracowników zamkniętych w grze jakiegoś psychopoeba, no proszę cię. Niedaleka przyszłość? Bicz pls... Ale okej, skończmy już tę jałową dyskusje, nie ma najmniejszego sensu zaśmiecać F/W