Czarne lustro
powrót do forum 6 sezonu

Jak dla mnie wcale nie jest tak tragicznie, absolutnie nie jest to poziom sezonów 1-3 ani nawet 4 ale jak dla mnie, jest o wiele lepiej od 5, Joan is Awful, Loch Henry i Beyond the Sea są bardzo spoko. Najgorzej moim zdaniem wypada zdecydowanie Mazey Day a Demon 79 nie pasuje kompletnie do tej antologii.

ocenił(a) serial na 8
KennyDeath

Oczywiście, że nie jest tragicznie, nawet nie jest źle, choć ja Beyond the Sea postawiłabym na pierwszym miejscu. Zdecydowanie!Odcinek Demon 79 mi się nie podobał. Prawda jest taka, że ze wszystkich sezonów można by wybrać najlepsze odcinki i zrobić serial na 10!

juliette_77

Ależ ja się zgadam z Beyond the Sea :) napisałem w kolejności tak jakiej są odcinki w sezonie te które mi się podobały, ale jakbym miał wybrać najbardziej ulubiony z sezonu, to bym zdecydowanie wybrał Beyond, najciekawszy i najbardziej w klimacie Black Mirror.

juliette_77

Ale bardzo dużo osób ma inną opinię o sezonie, dlatego napisałem że jak dla mnie wcale nie jest tak tragicznie :D większość ocenia ten sezon najniżej tutaj, nawet niżej od 5 co jest dla mnie co najmniej dziwne. Zgadzam się też co do Beyond the Sea, wymieniłem te co mi się podobały w takiej kolejności w jakiej są ponumerowane, ale jakbym miał wybrać ulubiony z sezonu to Beyond mnie zdecydowanie najbardziej zaciekawił.

ocenił(a) serial na 8
KennyDeath

Dokładnie, w Beyond podniosłabym jeszcze o gwiazdkę za Aarona, świetnie zagrał dwie różne osoby. Zresztą w Breaking Bad też był mega! Bardzo dobry aktor.

KennyDeath

Beyond the sea jak dla mnie najlepszy z tego sezonu, chociaz nie idealny bo przynajmniej dla mnie dosyc przewidywalny, od razu mozna sie bylo domyslec ze jak pozwoli mu wejsc na swoja replike to z czasem bedzie sie dobieral do malzonki i bedzie drama na koncu. Pierwszy odcinek tez byl spoko chociaz troche przekombinowali, ze w momencie uszkodzenia komputera na zywo sie ludzie zresetowali. Nastepnie jest ten true crime, nie bardzo pasujacy do tego serialu, no ale ok, ujdzie. No i potem te dwa twory ktore w ogole nie powinny powstac i szkoda je komentowac.