PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Wie ktoś może kiedy będzie premiera 5 sezonu?

użytkownik usunięty
stokrotka251

Wiem, to tak jak ja wymioty i potliwości, w tedy myślę tylko o najgorszym, to stres :)

Tak, ale dziś stresu nie było dużego a wściekłość jest :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Dlaczego jest to drugie ?

Tyczy się to egz co wspomniałam w innym temacie, na pewno już się domyślasz :) A klnę przez to jak cholera :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Wiem o co chodzi, zdarza się pisałem ci......

A i tak myślę o tym i zła jestem na siebie jak cholera

użytkownik usunięty
stokrotka251

Nie raz się to zdarzy, w różnych przypadkach będzie druga szansa by to naprawić ;0

No będzie, masz rację :) Tylko mnie jedno przeraża jak koleżanki opowiadały, że nawet z placu nie wyjechały bo dotkły słupka na łuku, mam nadzieję, że ja takiej durnej rzeczy nie zrobię :)
No bo we wtorek tak jedna zrobiła, też nie miałam gdzie się z nimi spotkać tylko prawie 90km od domu :) ale pogadałyśmy sobie jak czekałyśmy na swoich instruktorów, żeby wrócić do domu :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Uh, no to bardzo niedobrze.....

Nie dobrze w sensie jak one oblały czy, że my się tak spotkały ? :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Jak one oblały :P

No masakra :P

użytkownik usunięty
stokrotka251

A ty też :)

Hahahahaha
ale śmieszne, ja o tym pamiętam do dziś.....i nie mam zamiaru popełnić tego błędu jeszcze raz.....

użytkownik usunięty
stokrotka251

Jak to się stało ?

No jak to zrobiłam, głównie auta nie zauważyłam z prawej strony i po ptokach już......ale za tydzień kolejny mam nadzieję że mi się uda, choć jestem słabej wiary jakoś.....

użytkownik usunięty
stokrotka251

Podobnie tak miałem, ale jak więcej się o tym myśli tym jest gorzej :)

No kolejny się zbliża za kilka dni, ale jakoś nie denerwuję się nim....jakoś mi to zwisa.....a ten durny błąd pamiętać będę nawet i na egz żeby nie zrobić to samo :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Tak trzymać :)

A dzięki :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

A proszę, dzisiaj znowu to zobaczyłem, pełna profeska ;)

Dziękuję :)
Serio ? Profeska ? Mi się wydawało, że to takie se......

użytkownik usunięty
stokrotka251

Ja bym sobie inaczej poradził :P

Na pewno :) Masz w parę w tym :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Czyli obić mordę komu trzeba, albo dać zjeść się żywcem :)

No dokładnie :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

:):):)

Rajciu praktycznie we wszystkich tematach kończą nam się tematy ooooo trzeba pomyśleć nad czymś :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Za dużo ich, ale okej, pilnie trzeba tematów, coś wymyślę, ja mam łeb do tego ;)

Dobra, będę czekać ale ja i tez pomyślę, miałam myśleć wczoraj wieczorem jak w łóżku leżałam, ale jakoś mi się usnęło..... :) i nic nie wymyśliłam.... :) heheh

użytkownik usunięty
stokrotka251

Ja już zacząłem pisać na kartce co napisać, jak zwykle posiałem w stercie innych notatek, siostra się śmieje że pamiętnik bez okładkowy piszę ;)

Ja tak samo pełno kartek na stoliku a potem trudno znaleźć tą potrzebną na już :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Fakt, jeszcze jak ma się mało czasu :)

To już w ogóle wszystko rozwalone a ta potrzebna na samym końcu albo okazuję się że ona gdzie indziej :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

I co się potem dzieje, nie widać najważniejszego....

No i zaś szukanie innej albo trzeba myśleć o co chodziło :)

użytkownik usunięty
AgaNas

:) jakby można było wstawić linka to bym wstawiła plan wyświetlania seriali. Aguila Roja jest zaplanowany na 7.01.2012 co prawda jeszcze to nie jest na 100% pewne, ale powiedzmy że na 95%. Nieoficjalna wiadomość to ta że w styczniu ruszają zdjęcia do 6 sezonu. Info to podała podczas wywiadu aktorka grająca Irene.

użytkownik usunięty
AgaNas

sorry 7.01.2013 :D źle kliknęłam

użytkownik usunięty

Ciężko w to uwierzyć, ale OK, zobaczymy :)

użytkownik usunięty

Niestety dziś czytałam fora Hiszpańskie i znów są jakieś zgrzyty, tak więc najlepiej będzie jak poczekamy i zobaczymy kiedy w końcu podejmą decyzje odnośnie premiery 5 sezonu. Cierpliwość jest cnotą.

ocenił(a) serial na 10
stokrotka251

Z tego co patrzyłam to nie zaczęło się, podobno pod koniec kwietnia miało być w Hiszpanii.
'' Gran Reserva termina el 22 de abril, así que es muy probable que Águila Roja comience una semana después: el 29 de abril. Todavía... ''

ocenił(a) serial na 10
stokrotka251

sory , że pytam , ale nigdy nie moge natrafić na AR czy Margarita bendzie w końcu z Gonzalem?

sylwia1123

Odpowiedź na to putnie jest w piątym sezonie, którego jeszcze w tv nie ma :) tak przynajmniej mi sie wydaje że chodzi ci czy będą ? tak ?

ocenił(a) serial na 10
stokrotka251

dzienki

sylwia1123

:D spoko

stokrotka251

Premiera 5 sezonu już 06.maja na TVE:)