Wiem, to tak jak ja wymioty i potliwości, w tedy myślę tylko o najgorszym, to stres :)
Tyczy się to egz co wspomniałam w innym temacie, na pewno już się domyślasz :) A klnę przez to jak cholera :)
Nie raz się to zdarzy, w różnych przypadkach będzie druga szansa by to naprawić ;0
No będzie, masz rację :) Tylko mnie jedno przeraża jak koleżanki opowiadały, że nawet z placu nie wyjechały bo dotkły słupka na łuku, mam nadzieję, że ja takiej durnej rzeczy nie zrobię :)
No bo we wtorek tak jedna zrobiła, też nie miałam gdzie się z nimi spotkać tylko prawie 90km od domu :) ale pogadałyśmy sobie jak czekałyśmy na swoich instruktorów, żeby wrócić do domu :)
Hahahahaha
ale śmieszne, ja o tym pamiętam do dziś.....i nie mam zamiaru popełnić tego błędu jeszcze raz.....
No jak to zrobiłam, głównie auta nie zauważyłam z prawej strony i po ptokach już......ale za tydzień kolejny mam nadzieję że mi się uda, choć jestem słabej wiary jakoś.....
No kolejny się zbliża za kilka dni, ale jakoś nie denerwuję się nim....jakoś mi to zwisa.....a ten durny błąd pamiętać będę nawet i na egz żeby nie zrobić to samo :)
Za dużo ich, ale okej, pilnie trzeba tematów, coś wymyślę, ja mam łeb do tego ;)
Dobra, będę czekać ale ja i tez pomyślę, miałam myśleć wczoraj wieczorem jak w łóżku leżałam, ale jakoś mi się usnęło..... :) i nic nie wymyśliłam.... :) heheh
Ja już zacząłem pisać na kartce co napisać, jak zwykle posiałem w stercie innych notatek, siostra się śmieje że pamiętnik bez okładkowy piszę ;)
To już w ogóle wszystko rozwalone a ta potrzebna na samym końcu albo okazuję się że ona gdzie indziej :)
:) jakby można było wstawić linka to bym wstawiła plan wyświetlania seriali. Aguila Roja jest zaplanowany na 7.01.2012 co prawda jeszcze to nie jest na 100% pewne, ale powiedzmy że na 95%. Nieoficjalna wiadomość to ta że w styczniu ruszają zdjęcia do 6 sezonu. Info to podała podczas wywiadu aktorka grająca Irene.
Niestety dziś czytałam fora Hiszpańskie i znów są jakieś zgrzyty, tak więc najlepiej będzie jak poczekamy i zobaczymy kiedy w końcu podejmą decyzje odnośnie premiery 5 sezonu. Cierpliwość jest cnotą.
Z tego co patrzyłam to nie zaczęło się, podobno pod koniec kwietnia miało być w Hiszpanii.
'' Gran Reserva termina el 22 de abril, así que es muy probable que Águila Roja comience una semana después: el 29 de abril. Todavía... ''
sory , że pytam , ale nigdy nie moge natrafić na AR czy Margarita bendzie w końcu z Gonzalem?
Odpowiedź na to putnie jest w piątym sezonie, którego jeszcze w tv nie ma :) tak przynajmniej mi sie wydaje że chodzi ci czy będą ? tak ?