PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2477
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Co sądzicie o Polskiej rekonstrukcji Orła? :) Chodzi o to, że byłby ten sam tytuł i
bohaterowie, lecz inni, bo Polscy aktorzy. Powtarzać sensu nie ma. Ale mogliby zrobić
dalsze losy. Nieoficjalnie oczywiście, niby 1. sezon, ale tak jakby dajmy 5. Jakich aktorów
byście typowali? Chcielibyście zobaczyć takie coś :D?

doman221

Nie chciałabym tego oglądać. Czerwony Orzeł jest jedyny, wyjątkowy. Polska nie zrobiłaby czegoś takiego.

użytkownik usunięty
Obssesion

Dokładnie, zgadzam się z tobą, CZERWONY ORZEŁ to oryginał który nie w sposób skopiować.
A jeżeli by coś takiego wyszło, to i tak nasze osiągnięcia filmografii nie dorastają klimatu hiszpańskiego serialu Aguila Roja.
Seriale czasami robimy fajne, ale takiego kolosa, by pokonać hiszpańskiego Orła nie ma mowy by wyprodukować.
to nie realne, i lepiej - Niemożliwe :)

ocenił(a) serial na 10

Ja również zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami. Polska nie potrafiłaby dorównać, nawet lepiej niech nie próbują. Jestem pewna, że jakieś dziadostwo by z tego wyszło bo ten serial jest niepowtarzalny, aktorzy mają to coś w sobie, ten urok.

ocenił(a) serial na 10
daisy95

Hehe ;D jestem tego samego zdania. Przede wszystkim nie m u nas aktorów, którzy odegraliby podobne role do oryginałów. To raz. Dwa nie ma u nas takich krajobrazów jak w Hiszpanii... owszem są krajobrazy itp. ale one bardziej pasują mi jedynie do serialu o Janosiku :D Także niech zostanie tak jak jest. Żadnych reprodukcji, sequeli... NIC :)
Poza tym mam nadzeje że da się to co napiaem składnie przeczytać gdyż piszę to w stanie..... oj wiadomo jakikmm (%%%) :))

użytkownik usunięty
lexus123

Hahaha, no to tylko na zdrowie, bo jak wiadomo kaca miałeś :)
Przede wszystkim nie m u nas aktorów, którzy odegraliby podobne role do oryginałów. To raz. Dwa nie ma u nas takich krajobrazów jak w Hiszpanii... owszem są krajobrazy itp. ale one bardziej pasują mi jedynie do serialu o Janosiku :D Także niech zostanie tak jak jest. Żadnych reprodukcji, sequeli... NIC :) - zgadza się, ale my niczym nie możemy zaprezentować tak wysokiego formatu, Bieszczadami byśmy nie zabłysnęli, a klimat, to do Polski żaden klimat.
ZBYT WYSOKA POPRZECZKA - Polska tego nie udźwignie.

Dokładnie. Lepiej niech tego serialu nikt nie rusza :)

ocenił(a) serial na 10
Anunnaki88

zgadzam sie!

użytkownik usunięty
Kahlan04

Dokładnie, niech będzie tak jak jest, Oryginał niech będzie tylko jeden :)