Jaka jest wasza ulubiona postać w Czerwonym Orle ?
Może być nią Gonzalo, Margarita, Alonso, Satur, Inez, Kardynał Mendoza,
Irene, lub inni którzy przypadli nam do gustu podczas przygody z Orłem.
Postać musi być tylko jedna,
uzasadnij dlaczego właśnie to ona jest tą najlepszą :)
Opowiadajcie !
Jak dla mnie oczywiście Gonzalo - w odsłonie Aguila Roja,
Rozważny, odważny, stanowczy, chętny pomocą, zaleta umiejętności władania
bronią, opiekuńczy.
Jest także dobrym przykładem na to, by po śmierci ukochanej osoby nie chować się w cień, a zmierzyć się ze złem ponad sprawiedliwością .
Moją ulubioną postacią też jest Gonzalo :)
Po śmierci żony nie załamuję się , wychowuje jak najlepiej potrafi syna, jest świetnym ojcem a zarazem Wielkim Bohaterem i do tego jest zabójczo przystojny :D
Dzięki za odpowiedź, Gonzalo faktycznie jest uwielbiany pod względem wyglądu, no i charakterystyki filmowej :)
:)
Charakterystyka filmowa jest świetna, w ogóle świetny z niego aktor , nie wyobrażam sobie, jakby ktoś inny miał grać Orła, on jest idealny do tej roli :)
Dokładnie, po prostu jest idealnie dopasowany do roli Orła, wyglądem, zachowaniem, no i talentem aktorskim jakim posiada :)
gdy założy strój, w tedy świetnie wygląda, i dysponuje swoimi umiejętnościami :)
Zgadzam się z wami w 100% i moją ulubioną postacią też jest Gonzalo jako nauczyciel i Czerwony Orzeł nic dodać nic ująć jego postać jest zarąbista
Ale w filmie to totalnie mnie zaskoczył, poddał się całkowitej walce, mniej intryg, i zagadek, ciągła walka o życie swoje i bliskich :)
Liczę na to że będzie druga część, ale niech pracują nad kolejnymi sezonami serialu :)
Oj dobrze - jakbym nie miał to bym sobie kupił karnet u sąsiada na 2 i pół godziny :)
No a ja mam zdolności wciągania ludzi do oglądania różnych filmów i seriali. Tak wciąg łam brata w Czerwonego Orła :) :)
Szkoda ze mnie to się nie udaje, no siostra się przekonała, ciągle to oglądaliśmy razem, ale moja starsza tego nie lubi, woli Spider - mana niż Orła, kurde uświadamiam ja że to jest o 1000000000razy lepsze, posadzę ją przed TV, i się sama przekona :)
Ja sam się przekonałem, zobaczyłem co potrafi orzeł, i się przekonałem że warto w to zainwestować wkład zainteresowań :)
Ja właśnie nie bo mało kiedy byłam przed tv o 15 przeważnie koło 20 lub później albo w ogóle ale nadrabiam teraz
O kurczę tego nie lubię, albo kontynuacja sceny poszukiwań, czy ciąg dalszy walki o życie....i nerwy że na drugi dzień można to przegapić ;/
Ja już jestem przygotowany na to, i nie odejdę od telewizora choćby świat upadał na zdrowiu :)
No u mnie w domu też tak jest że ma do oglądania filmy ale nagada jej rodzeństwo i oglądną sobie film.... Ja nie muszę się martwic bo mnie w domu nie będzie a i tak sobie oglądnę....
Teraz już jestem po seansie, mojej mamie strasznie się podobał film, zresztą komu nie ?....
No mojej też nawet wciąg łam 1 osobę do tego mi film bardzo mi się podobał nie piszę jakie sceny bo ktoś kto nie oglądał filmu będzie miał spoiler ale niektóre były zajebiste w jednej śmiałam się bardzo długo a nawet się wzruszyłam w jednej :) :)
Były takie momenty, było ich mnóstwo :)
Uwielbiam całą histroię związaną z AR, to jest teraz na TOPIE, a i tak wierzę w to że stanie się bardziej popularne w Polsce, niż już jest :)
Na pewno to kwestia czasu. A kiedyś nawet spotkałam się z reklamą że w Hiszpanii są stroje, puzzle, gry i inne rzeczy związane z Czerwonym Orłem do kupienia w sklepie.....