Martin nadal pracuje w zamku :0
obecnie ma zatargi z komisarzem o to że jego małżonka nie jest dziewicą, i straciła ją z martinem.
Na razie Martin został nieświadomie postrzelony przez Alonso i nie wiadomo czy przeżyje ;>
niestety Irene nie zgodziła się pójść z Martinem , więc odszedł rozpocząć nowe życie zdala od wszystkich.
A poza tym to dziwnie się to zakończyło. Wie ktoś może dlaczego u nas w Polsce było 3 sezony a w Hiszpanii 4?
1. Martin zgwałcił córkę króla Francji, po czym obwiniała o to Nuno, syna Lucrecii, prawie miał stracić głowę, sprawa się rozwiązała, po tym jak dowiedziano się że Martin, to zrobił, obecnie pracuje tam jako ogrodnik.
2. Wie ktoś może dlaczego u nas w Polsce było 3 sezony a w Hiszpanii 4? - WIEM :)
Nie trzeba się przejmować, bo na telegazetach TVN7, i w gazecie telwizyjnej od 22.11,
zacznie się IV seria Czerwonego Orła :)
W poniedziałek 21.11 będzie 18 ostatni odcinek III serii, a do Wtorku IV seria po 17 odcinków.
To pewne :)
Pozdrawiam :)
Dziękuje za informację:)
Uspokoiłam się :)
Serdecznie dziękuje:)
Pozdrawiam:)
Martin zgwałcił córkę Króla Francji???Co ty piszesz??Nuno nie zgwałcił tej dziewczyny(córka jakiegoś hrabiego czy księcia,a nie króla Francjii!!),a zrobił to jakiś niewolnik ich...A Martin musiał uciekać,po tym jak Komisarz się dowiedział,że Irene się z nim przespała przed ślubem...
Nuno nie zgwałcił tej dziewczyny, bo znaleźli dowody na to, jakiś plebejusz znalazł kawałek obówki, i chciał zapłacić za wino w karczmie, Gonzalo to zobaczył i wkroczył do więzienia wyjaśnić to komisarzowi, sprawa się wyjaśniła, ale martin też był o to podejrzewani, uciekł też przez to że komisarz go ścigał, udawał że jest martwy i wywieźli go z miasta, pracuje aktualnie u jakiegoś szlachty, zgwałcona dziewczyna jest w ciąży, a Orzeł szuka teraz swojej rodziny.
W najbliższym docinku musi iść do katakumb pod miastem :)
No teraz piszesz dobrze,ale nie było tam żadnego króla Francji...Gdzie pracuje nie wiem,tego nie było pokazane.A w katakumbach już byli w ostatnim odc.Dla ścisłości od poniedziałku leci pierwsza seria od początku.
Z tym królem Francji, to faktycznie mi się popierniczyło :)
Z tymi katakumbami to fakt, nie oglądałem z piątku odcinka, muszę powtórkę na poniedziałek :)
Z martinem, to na razie nie wiadoma, musi się ukryć jak na razie :)
Słuchajcie, ja już się pogubilam. Zwłaszcza w numeracji polskich odcinków. SPOILER! Piątkowy odcinek zakończył się tym, że Satur ma dżume, która dotarła także na zamek. I w tym momencie ja już nic nie wiem. Jeśli dziś rano jest powtórka, a o 14:55 jest pierwszy odcinek pierwszego sezonu, to znaczy, że na dżumie skończył się 3 sezon? Wybaczcie pytanie:)
Tak jak ktoś pisał,w którymś temacie zostało jakieś 40-50 min. trzeciej serii(czyli jeden nasz odcinek) i koniec.Aktualnie premierowo w Hiszpanii leci 4 seria.Oglądałem te ostatnie minuty po hiszpańsku,ale niestety nie kapuje co mówią...:)Trzeba czekać.
Dokładnie, to jest trochę pomieszane, prawdopodobnie 4 seria będzie 22.11...
Do jutra zobaczymy :)
Dzisiaj oglądałam odcinek Czerwonego Orła , więc wydaje mi się ze to był ostatni odcinek 3 sezonu. Zobaczymy co będzie jutro;) pozdrawiam ;)
O w końcu osoba która OGLĄDA !! Czerwonego Orła...
To jak Orzeł szukał dziecko prostytutki w klasztorze i jak Lucresia musiała być truta :)
Czerwony orzeł znalazł synka Ines w klastorze w siostr zakonnych w studi.Ines niestety zmarła i oddali go jej siostrze.
Nie pokazywali tego tylko wspominali. Jeśli chodzi o Lucrecie z dzisiejszego odcinka to wkradła się do komnaty biskupa i chciała z tą dziewczyną odnaleźć skarb , ale tamta ja wykorzystała okazję i uciekła związując Lucrecie na łóżku. Teraz Lucrecia została wysłana do Mongoli.
Ciekawe jak zareaguje Irene ,kiedy się dowie ,ze komisarz to jej brat. Napewno się załamie. Szczególnie po tym jak dzisiaj go uwiodła , żeby nie wyszło że dziecko którego się spodziewa jej Martina.
Napewno. A jak Satur spotkał tą kobietę chorą na dżumę. Kiedy powiedziała ze ma na imię Laura to od razu wiedziałam ze to mama Gonzala , a potwierdziło to kiedy powiedziała , że jest królową. Ciekawe czy przeżyła ?
No tak czyli wczoraj nie obejrzałem po polsku odcinka...Dobrze,że chociaż po hiszpańsku.No to czekamy na 4 serię.Leon na logikę:aktualnie jest parę odc 4 serii,to jak sobie wyobrażałeś puszczanie jej u nas,gdzie byśmy dogonili,a nawet przegonili!!premierowe odcinki!
Stary co ty piszesz !!!!
oglądałeś wczoraj czerwonego orła na TVN7 o 14.55, albo powtórkę dzisiaj o 9.10......
4 SEZON !!!!
co jest z wami !
W miasteczku panuje Juma, zakażeni przebywają w areszcie pod kwarantanną, Satur porywa komisarza i podrzuca go zdrowego do chorych, Lucresia jest w potrzasku i wyrusza do Mongolii...
No i to się dzieje właśnie w ostatnim odcinku 3. serii. Porównaj sobie z oryginałem:
http://www.rtve.es/alacarta/videos/programa/aguila-roja-capitulo/1220145/
A dziś jadą od początku - od pierwszego odcinka pierwszej serii.