Czy drzewo upada bezgłośnie?
powrót do forum 1 sezonu

Pierwsze dwa odc.

ocenił(a) serial na 3

Wszystko było dobrze do momentu jak ten z motelu widział jak morderca wchodzi z ciałem kobiety na górę i nic nie zrobił ?
Później w drugim gość z pensjonatu też nic nie zgłasza jak babka odjechała bez dziecka ? I wyraźne podejrzenia są że to dziecko zabiła…

Nie wiem czy dalej to jakoś będą potrafili wyjaśnić co diabła Ci faceci tacy milczący ale narazie to durne wszystko.

ocenił(a) serial na 3
andorek

Jeżeli argumentem jest strach przed znisczeniem reputacji hotelu to sory, mnie to nie przekonuje.
Trzeba być chorym umysłowo, żeby takie coś puścić bokiem.

ocenił(a) serial na 8
andorek

To nie strach przed zniszczeniem reputacji, tylko całego życia. Aczkolwiek ja też postąpiłbym inaczej.

ocenił(a) serial na 6
andorek

Ten pierwszy nic nie widział, tę scenę tylko sobie wyobrażał (było pokazane, że całe morderstwo przespał na recepcji). No i inna ważna kwestia - te morderstwa dzieli kilkanaście lat, tyle że twórcy postawili na taki (moim zdaniem) kompletnie niepotrzebny zabieg żeby udawać, że dzieją się w tym samym czasie w tej samej okolicy.

Sol89

Zastanawiam się co z dzieckiem. Chyba nie wyjaśnili na końcu gdzie je ukryła bo ojciec chłopca ją zastrzelił.

ocenił(a) serial na 6
jo_piot

Fakt, też nie zauważyłam żeby było o tym wspomniane, tylko że go poćwiartowała.

Sol89

Wywiozła poćwiartowane ciała chłopca w walizce

ocenił(a) serial na 6
Ka88

Tak, to było jasne, ale nie to co zrobiła z nim później.