PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10074202}

Dojrzewanie

Adolescence
2025 -
7,7 72 tys. ocen
7,7 10 1 72492
8,2 56 krytyków
Dojrzewanie
powrót do forum serialu Dojrzewanie

Nie dla mnie

ocenił(a) serial na 1

Zazwyczaj nie oglądam filmów/seriali które są wysoko oceniane przez „krytyków” na filmwebie. Jakos nigdy nie przypadają mi do gustu. Ale zobaczyłam, że ogólna ocena użytkowników jest również wysoka, więc stwierdziłam, że zaryzykuję. Co mogę powiedzieć.. serial nie dla każdego, ja się wynudziłam. Pierwszy odcinek mnie zaciekawił. Kolejne porażka. Rozciągnięte w czasie. Niby poruszające jakieś ważne kwestie. Ale ja tylko widziałam małoletniego psychopatę, którego w ogóle mi nie było żal.

Antopatis

Zawsze mnie zastanawiają te oceny "jeden". Rozumiem, że scenariusz mógł nie przypaść do gustu czy tematyka, czy dialogi. Ale nie docenić techniki jaka został ten serial nakręcony ani genialnego wręcz aktorstwa? Jedynkę to powinien dostawać absolutny gniot nieumiejętnie zrobiony.

ocenił(a) serial na 1
sirmicho

Subiektywna ocena. Przez technikę nakręcenia serialu miałam wrażenie niekończącej się opowieści, co mnie drażniło. Gra aktorska no dobra dam 3 gwiazdki.

Antopatis

Szybko wyrokujesz, psychopata...ten jeden, a inni całkiem spoko (?)

ocenił(a) serial na 1
kli7

Nie powiedziałam, że spoko. Ale bronienie psychopaty, który zabił dziewczynkę, bo jest slodziaczkiem skrzywdzonym przez świat? Do mnie nie przemówiło.

ocenił(a) serial na 9
kli7

Szczególnie że to nie jest osobowość psychopatyczna. Psychopaci nie są emocjonalni. To zimne dranie.

ocenił(a) serial na 1
zmoorka

Myślę, że ta druga osobowość młodego jednak była psychopatyczna. Psychopaci mogą udawać emocje, aby osiągnąć swoje cele. Jak widać chłopak oszukał większość osób oglądających. Także dla dzieciaka 10 gwiazdek za znakomitą grę aktorską.