Tak naprawdę dopiero w 4 odcinku mnie zgniotło wcześniej było spoko ale nie wybitnie jak każdy opowiada. Lecz temat tego serialu jest mi bardzo bliski gdyż przeżyłem spory hejt internetowy gdy miałem 14 lat mam teraz 20 za kilka miesięcy. Wtedy byłem zniszczony psychicznie nie wiem jak dałem temu radę aczkolwiek pomagały mi rozmowy z innymi rówieśnikami tyle że potem okazali się fałszywi co dodatkowo mnie dojechało ale na daną chwilę mi pomagało. Nie powiedziałem wtedy nic rodzicom dopiero kilka lat po tej sytuacji ponieważ wiedziałem wtedy że mi nie pomogą a bardziej zaszkodzą i no gdy im to powiedziałem po latach ich reakcja była trochę daleka od takiej której bym oczekiwał ale mniejsza. Naprawdę jestem za tym żeby rodzice mocno kontrolowali dzieciom internet naprawdę bo to co przeżyłem napędziło u mnie nerwice i wiele stresu i problemów na dany czas społecznych. Ja dałem rade z tego wyjść i jest świetnie oprócz nerwicy ale inni mogą sobie zrobić krzywdę albo innym dlatego przekaz do rodziców! Kontrolujcie internet swoim dzieciakom naprawdę jest wiele sposobów. Sam serial mnie prawie wzruszył co dziwne bo ten temat mnie dotyczy i niby w teorii powinienem płakać ale no tak się nie stało to może właśnie dlatego że ten temat mnie dotyczy albo serial nie dał rady. Finalnie oceniam go na 8 bo temat mega ważny w Graham naprawdę gra aktorska 10/10 i odcinek 4 najlepszy