Chyba takiego tematu jeszcze nie było.
Moglibyśmy umieszczać tutaj informacje o jubileuszowym odcinku specjalnym.
Dzisiejszy news:
BBC potwierdziło, że w odcinku specjalnym do Matta i Jenny dołączy Billie Piper i David Tennant ;)
"nikike napisał/napisała: + http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/4921644/doct...
Dziewiąty okaże się Dziesiątym? Nie, nie i jeszcze raz nie, mam nadzieję, że to nie będzie w rzeczywistości aż tak głupi pomysł. Na szczęście Rule no. 1 - Moffat lies."
Nie może być to prawda, bo co w takim wypadku z przepowiednią o Polach Trenzalore i schyłku Jedenastego?
Poza tym to takie gdybanie, podobnie jak to, że ma dojść do regeneracji w odcinku specjalnym, co jest oparte na zdjęciu Matta Smitha z jego nowego filmu - na którym jest prawie ogolony -, i że nie ma szans, by włosy mu odrosłyby do czasu rozpoczęcia zdjęć do odcinka świątecznego...
Moja teoria jest taka, że w finale 7 sezonu będzie nowa regeneracja, a w odcinku Rose i 10, tak naprawdę będzie aż trzech Doctorów ;) ale oby się to nie sprawdziło, bo widziałem ostatnie zdjęcia Matta i mam złe przeczucia względem odcinka świątecznego jak i 8 serii ;)
Nie nazwałbym tego kanonem... w ogóle nie nazwałbym tego godnym przeczytania.
Odcinek W KINIE? Wtf?
Tak czy siak ze Smitthem nie puszczaja odcinków specjalnych w Polskiej TV...